Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 48 דקות, ניקו פ. כתב:

בספורטאז' של זוגתי, כשמדוממים את הרכב, יש קול שאומר בעברית: "מצמלמת נסיעה נכבית, אנא בדוק שלא שכחת ילד ברכב". זה מקורי של היצרן? משהו מקומי סטייל מובילאיי?

אין לנו ילדים והדבר הזה גרם לי להסתובב ולהסתכל 🤣

סתם מסקרנות, כי אני מתקשה להאמין שזה מקורי מהיצרן כי הרכב שלה 2012. 

בקנגו של קרוב משפחה שלי יש את ההתראה המדוברת.

זה חלק מהחבילה של מובון שכנראה גם חברה שלך התקינה.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, outlander כתב:

היבואן לא "חייב" כלום לאף אחד. אבל אם הוא משקיע הון עתק בפרסום, זאת אומרת שאכפת לו להצטייר כיבואן נחמד, שנותן שירות הגון ללקוחותיו, לא?

לא. הוא רוצה שהמוצר שלו יימכר מה שיותר בכמה שיותר. מצידו תשנא אותו (לפחות איתך זה עבד לו בשני הדברים. גם קנית וגם אתה שונא אותו).

אז המינימום הוא לבוא ולהסביר להם, הורדנו מהמפרט של הרכב את זה ואת זה, והסיבות הן כך וכך.

ממש לא. אולי הוא צריך גם להביר כמה הוא מרויח על כל רכב?

ובכל מקרה, זכותם המלאה של הלקוחות להוציא קיטור על היבואן שחוסך במערכות חיונית לחיי אדם, ושהציבור יהיה מודע לכך. זה לא שהוא נמנע מלהתקין מערכת ייחודית, אלא הוא פשוט הלך והוריד מהמפרט שכבר מובנה ברכב. זה גרוע פי כמה.

כתבו לך כמה פעמים. יש מפרטים רבים וספר הרכב הוא כללי.

ובאשר לדבריך "מחיר מופקע על רכב מיושן, תוך הרבה פשרות" זה לא דבר שאמרתי או כתבתי. אדרבה, כתבתי שהרכב בעיני מודרני ומאובזר הרבה יותר מאחרים, והמחיר שלו יחסית לאחרים הוא זול, בפער של עשרות אלפי שקלים (יונדאי סנטה פה, קיה סורנטו, ואפילו סקודה קודיאק). ואכן, הייתי קונה את הרכב בכל מקרה, רק על פי מראהו החיצוני. גם המערכת למניעת שכחת ילדים לא קריטית עבורי כבר, הילדים גדלו. יותר מפריע לי שאין קירור במושבים.

אם אתה מרוצה אז זה הרכב המתאים לך.  זה בססר להתפשר על טכנולוגיה לטובת דברים אחרים וכל אחד בוחר את החבילה הכי מתאימה לו.

אבל הביקורת שלי על היבואן היא בלי שום קשר לזה. אני מצפה ממנו להיות הגון עם הלקוחות שלו.

עוד לא הבנתי למה הוא לא הגון. הוא מכר לך משהו שלא קיים ברכב או הבטיח משהו ולא קיים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 41 דקות, discoTD5 כתב:

ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים. 

אבל אם ההבנה שלך כל כך עמוקה ומדוייקת כמו 'רק עוד חיישן קטן, התוכנה קיימת' אני רואה שתי אפשרויות מעשיות:

1. תצטרף לצוות הפיתוח של מיצובישי. 

2. תצטרף לצוות ההיגוי של כלמוביל בבניית כלי הרכב טרום ייבוא.

3. תביא בעצמך את החיישן הקטן, תכתוב את הקוד הרלוונטי שמקשר אותו לרכב, ותמכור אותו בכמה אלפים לפראיירים שהזמינו את הרכב ללא האופציה. 

בהצלחה. 

בא לך להגיב על משהו שאני כותב, סבבה, זאת זכותך להביע את דעתך. אבל למה עם כזאת שנאה? עשיתי לך משהו באופן אישי?

יש פה יבואן שבחר להוריד מהמפרט דבר שהוא חיוני להצלת חיי אדם. ולא מדובר באיזה חיישן שעולה הון תועפות, אלא בחיישן (זיהוי משקל) שכבר קיים תחת המושב! כי הרי הרכב מזהה כשאנשים יושבים במושב האחורי והם לא חגורים.

החיישן קיים.

התוכנה קיימת.

אז מה השיקול לא להביא כזה דבר?

ולמה שהיבואן לא יבוא ויסביר לי כלקוח, למה הוא בחר להוריד דבר חיוני מהמפרט?

אם נציג המכירות כל כך מתאמץ להסביר לי למה כדאי לי לקנות את הרכב, אז מתשובות לשאלות כאלה הוא אמור להתחמק?

בסך הכל העליתי דרישה לגיטימית, וכמויות השנאה - אין לתאר.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
לפני 20 דקות, outlander כתב:

יש פה יבואן שבחר להוריד מהמפרט דבר שהוא חיוני להצלת חיי אדם. ולא מדובר באיזה חיישן שעולה הון תועפות, אלא בחיישן (זיהוי משקל) שכבר קיים תחת המושב! כי הרי הרכב מזהה כשאנשים יושבים במושב האחורי והם לא חגורים.

החיישן קיים.

התוכנה קיימת.

זאת הנחה שלך, היא לא בהכרח נכונה.

לפני 21 דקות, outlander כתב:

אז מה השיקול לא להביא כזה דבר?

ולמה שהיבואן לא יבוא ויסביר לי כלקוח, למה הוא בחר להוריד דבר חיוני מהמפרט?

האם פנית לשירות הלקוחות של כלמוביל ובקשת תשובה לשאלה הזאת? (אני מנחש שכנראה לא)

לפני 23 דקות, outlander כתב:

אם נציג המכירות כל כך מתאמץ להסביר לי למה כדאי לי לקנות את הרכב, אז מתשובות לשאלות כאלה הוא אמור להתחמק?

נציג המכירות מקבל הדרכה על  האופציות הקיימות, לא על אלה שלא הגיעו. אתה פשוט שואל את הנציג הלא נכון ומתפלא שאתה לא מקבל תשובה.

לפני 25 דקות, outlander כתב:

אתה מעלה פוסט בפורום ציבורי שאשכרה מכפיש את היבואן, ואתה עוד מעיז להטיף לאחרים על שנאה שקיימת בדבריהם.

הכתובה לשאלתך היא המחלקה הטכנית של כלמוביל, אליה תוכל להגיע דרך שירות הלקוחות.

• רעיון טוב! 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חלילה לא שנאה, 

הזמנת רכב, עשית את הבדיקות שלך והגעת למסקנה שהוא מתאים. 

ועכשיו אתה בא בטענות ליבואן. 

היבואן לא הבטיח לך משהו ולא קיים. 

מה שהזמנת קיבלת. נקודה. 

חלאס להתבכיין. 

• רעיון טוב! 6

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה תמיד מוזמן לקנות את הכרית שניסתה לדחוף לנו השרה מירי רגב,

שמעתי שיש ספקים שנתקעו עם מלאי ענק.

• מצחיק 2

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 10 דקות, Mr.Hybrid כתב:

אתה תמיד מוזמן לקנות את הכרית שניסתה לדחוף לנו השרה מירי רגב,

נקניקיה, הכרית זה רק האמצעי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, zvit כתב:

האם פנית לשירות הלקוחות של כלמוביל ובקשת תשובה לשאלה הזאת? (אני מנחש שכנראה לא)

יפה לך שאתה כבר מנחש, אחרי שכתבתי כאן במפורש שפניתי אליהם, ואפילו כתבתי את התשובה שלהם...

ואני אוסיף כאן עוד משהו שלא כתבתי קודם: נציג המכירות אמר לי שההדרכה לנציגים על האאוטלנדר תתבצע רק בסוף חודש תשיעי! (רכב ששווק כבר ביולי...) ואז הם יוכלו לדעת למה היבואן השמיט דברים מהמפרט ולא הביא לארץ...

בשירות לקוחות של היבואן הנציג ענה בקרירות כמו שציינתי, וכשאמרתי לו שכלקוח (וכלקוח הכי מפרגן לאאוטלנדר מאז ומעולם. רק במעמד קניית הרכב שכנעתי שני אנשים במקום לקנות אותו) מגיע לי תשובות, הוא הואיל בטובו למסור שיחזור אלי נציג עם תשובות. עוד לא חזר.

• מבאס 1

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

הנה התשובות, 

שלום רב, אנו מודים לך על בחירתך באאוטלנדר החדש הנפלא ובטוחים כי תהנה מהנהיגה והשימוש ברכב. 

מערכת שיכחת הילדים אינה מוצעת בשלב זה באאוטלנדר החדש. 

בברכה, 

היבואן. 

מה אתה רוצה מהחיים שלהם? הבטיחו לך מערכת ולא סיפקו? 

שילמת על מערכת ולא קיבלת אותה? 

קונפיגורציה של רכב היא דבר מאוד מורכב, ויש ליבואן מיליון שיקולים. תוספת של המערכת יכולה להקפיץ את המחיר בגלל העלויות הנוספות, ןלחרוג מטווח מחיר שהיבואן שם לעצמו למטרה. 

מאז ןמעולם היו הבדלים ברמות איבזור. זה לא שהרגע גילית את אמריקה. 

כלי רכב ביבוא אישי לעיתים מגיעים במפרטים שונים ממה שהיבואן הרשמי בארץ מספק. 

אז אני שואל שוב - מה אתה רוצה מהיבואן? 

לקבל מדליה ששיכנעת שני אנשים לקנות את הרכב? הם מכרו אלפי יחידות לאנשים כמוך בדיוק שאפילו לא עשו נסיעת מבחן על הרכב. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, outlander כתב:

היבואן לא "חייב" כלום לאף אחד. אבל אם הוא משקיע הון עתק בפרסום, זאת אומרת שאכפת לו להצטייר כיבואן נחמד, שנותן שירות הגון ללקוחותיו, לא?

אז המינימום הוא לבוא ולהסביר להם, הורדנו מהמפרט של הרכב את זה ואת זה, והסיבות הן כך וכך.

יבואן או כל אחד אחר שמציע מוצר למכירה, לא צריך לבוא ולהסביר למה אין לו משהו שלאחרים דווקא יש. אתה צריך להבין שהסיבה היא כסף או תקינה. או שרצו להוזיל את עלויות רכישת המכוניות או שהמערכת הספציפית של מיצובישי לא תאומת חוקים מסויימים שקיימים במדינה (נאמר כבר בשירשור - אולי הפעלת הצופר שנחשבת לא חוקית).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם החיישן קיים אז מה הבעיה ללכת למישהו שיתחבר למחשב ומשם יפתח את האופציה.? זה משהו שקיים שנים בבמוו , וואגים , אני מאמין שכך גם אצלך. ובאמת בטענות כלפי יבואן פשוט מיותרות.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 12 שעות, outlander כתב:

יש פה יבואן שבחר להוריד מהמפרט

לא. זה בדיוק הכשל בהבנה שלך.

מפרט איננו סט תכונות שמחסירים ממנו חלקים,

מפרט הוא סט תכונות ש**מרכיבים*** עבור כל פלח שוק / מדינת יעד.

תכל'ס, כל מה שצריך ביקום כדי להפריך את הטענה שלך זה למצוא מפרט של אותו רכב במדינה אחרת שגם בה אין מערכת כזאת. אני מתערב שיש אבל לא מעניין אותי לחפש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

כל מה שכולם רשמו נכון,

דבר אחד אפשר להסיק מהשרשור הזה:

נחמד היה אם המערכת הזו (ואחרות אצל יבואנים אחרים) היתה אפשרית לרכישה כאופציה בתשלום.

פה זה נגמר.

אחת ה-בעיות אצלינו שהיבואנים כמעט ולא מאפשרים פתח למי שרוצה לקסטם את הרכב ולהזמין מערכות אקסטרא בתשלום,

החל מאודיו, דרך ג'אנטים / צבע מיוחד ועד למערכות טכנולוגיות כגון זו שפות"ש רטן על חסרונה,

פה זה מתחיל  וכנראה גם פה זה נגמר.

מה שכן, צריך לציין את הסוכנויות הקטנות המפוזרות בארץ, שכן מביאות רכבים בתקינה אמריקאית או ייבוא אירופי אישי,
ולא פעם יש שם מערכות שלא מגיעות אצל היבואן כסטנדרט.

עריכה אחרונה על ידי Super_T
  • אהבתי 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• אחראי פורום
פורסם

ואז היה קם קול צעקה "מה?? 3000 ש"ח על חיישן?? בחו"ל זה 2.99$ עם הרפייה!!"

תוספות עולות פה ביוקר. יבואן נמצא בין רצון למקסם חבילה ולקסום לשוק לבין עדיין לשמור על מחיר ריאלי.

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...