Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שהיא דווקא צודקת.

מה שאתה יכול זה לדבר איתה בצורה יפה, לתת לה להבין שהיא בסה"כ צריכה עוד רוורס קטן ביציאה וכניסה לחניה וכדומה, ובמידה והיא תצטרך אתה גם תאפשר לה להחנות ככה רכב שני.

פורסם

היא צודקת וזה קורה גם אצלי. אם אני השחור, הרבה פעמים הרכב הוורוד מונע ממני להכנס בצורה סבירה לחנייה. ולא, יש שלב שלתמרן אחורה-קדימה זה כבר לא הגיוני ולוקח יותר מדי זמן. זה כמובן תלוי ברוחב בין שתי חניות אבל כנראה שאם היא העירה לך אז זה צר מדי.

• אהבתי 1
פורסם

נתחיל מזה שעקרונית אסור לך לחנות שם.

זהו שטח משותף לכל דיירי הבית שאינו מוגדר כחניה.

אם ניתן לחנות שם וזה לא מפריע לאיש, ומקובל על כל הדיירים, אדרבא. אבל השכנה לא צריכה לבצע תמרונים נוספים בזמן שאתה עושה שימוש בשטח משותף.

דבר איתה, נסו להגיע להסכמה, אבל חוקית הצדק איתה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

המצב הזה קיים לצערנו בהרבה מאד מקומות, יש יותר כלי רכב מחניות. 

בהנחה שישנם דיירים נוספים שחונים כך  או אינן מתנגדים לזה, הבעייה היא בעיקר שלה.

ברחוב בו אני גר, ישנם איי תנועה שנועדו להגביל את מהירות הנסיעה ברחוב ולתחום חניות לצד גדרות הבתים. ישנה שכנה אחת שבאופן קבוע מתלוננת על כך שאי התנועה שלידה מפריע לה והיא פוגעת בו שוב ושוב בתמרוני החניה שלה. לטענתה העיריה 🙂 מתעלמת מבקשות חוזרות לקצר או להצר את אי תנועה.  תשובת העיריה הייתה - "תלמדי לנהוג" 😅

אגב, היא גם מתלוננת שאין אפשרות לשני כלי רכב לעבור במקביל  מבלי לתת זכות קדימה לאחד מהרכבים לעבור. 

(כמו ששאל הגשש, "זה שעולה או זה שיורד") 

עקירב איתן - ראש העין

• אהבתי 2
  • מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אולי היא לא יודעת לנהוג, אבל בניגוד אליך העיריה העיריה פועלת במסגרת סמכותה.

ואם היא כל כך גרועה, מה יעזור לך לחנות שם ולחטוף דפיקות באוטו?

פורסם

BE דיירי הרחוב חונים בחניות הפרטיות שלהם. העיריה מצידה פועלת ופעלה נכון. בעייתה האישית של אותה שכנה מן הסתם מטרידה וטורדנית. אבל בחזרה לפות"'ש . אני מניח שההערה שלך הייתה אליו. 

אגב, בנושא שלי, נאמר לאותה שכנה שכל נזק שיגרם לרכוש הדיירים מסביב עקב חוסר יכולתה לתמרן ברחוב, יגרור עימות משפטי. 😶

מן הסתם עלתה גם השאלה אילו כלים יש לדיירי הרחוב לפעול כנגד אותה אי יכולת = אולי יש לבדוק כשירותה להמשיך ולנהוג בכלל . לאן ולמי לפנות?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 1 דקה, zaf כתב:

BE דיירי הרחוב חונים בחניות הפרטיות שלהם. העיריה מצידה פועלת ופעלה נכון. בעייתה האישית של אותה שכנה מן הסתם מטרידה וטורדנית. אבל בחזרה לפות"'ש . אני מניח שההערה שלך הייתה אליו.

סליחה, חוסר ריכוז, לא שמתי לב שאתה לא פות״ש :-)

אם אתם חונים כחוק, הבעיה היא שלה, תדפוק, תשלם.

לא חסרים אנשים שאין להם חוסר אומדן מוחלט לגבי איפה הרכב שלהם יכולים לעבור לא.

אבל פות״ש לא עומד כחוק, הוא חונה במקום שאינו מיועד לחניה, ויכול להיות שבבניין שלו זה מקובל אבל אנחנו לא באמת יודעים מה מידת ההפרעה, ואם היא מינורית או מהותית. אבל ברגע שאתה עושה משהו שהוא החריג, עליך האחריות למנוע הפרעה, קטנה ככל שתהיה בעיניך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השכנה צודקת. אתה לא אמור לחנות שם כי זה לא חניה וזה מקשה עליה לחנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, אורי 80 כתב:

צירפתי דוגמא יפה , אני בטוח שזה קורה גם אצל אחרים , אודה על תשובה . 

עיצוב ללא שם (1).jpg

לא התשובה שהיית אולי רוצה לשמוע, אבל במקרה דומה לשלך אני הרכב השחור אבל החניה שלי ליד הירוק (איפה שה P)
זה ממש מפריע לצאת ולהכנס, וגם מהווה סוג של חזירות - אתה גוזל מהשטח המשותף של הבניין ומחנה במקום שאיננו חניה.

אצלי זה נגמר בדוח משטרה לרכב הירוק בסך 250 ש"ח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למה דו"ח לרכב הירוק? הוא חונה במשבצת. אני מניח שכוונתם לוורוד, שלפי התאור (וסביר שגם במציאות) מפריע גם לשכן החונה במשבצת השכנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם קשה להאמין שנתיב נסיעה סומן כחניה בטאבו. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...