Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי להפוך את המחשב על הצד כדי לקרוא - לא מספיק טוב.

איכות ההעתק שבידך לא מספקת, מחלה מוכרת של העתקי נייר פחם "כמו פעם".

בבקשה סרקי את הדוח באיכות טובה או נסי להקליד את הכתוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קבלת דוח על נהיגה בחוסר זהירות מכיוון שהתעסקת עם טלפון נייד (למיטב הבנתי היה על ההגה) והרכב זגזג בין נתיבים.

ההחלטה על ההזיה בדוח תגיע מבית המשפט ולא ממך

למה השוטר החליט לרשום לך דוח על חוסר זהירות ולא על שימוש בנייד, לשוטר פתרונים. 

יש לך שתי אפשרויות:

האחת, לשלם ולזכור. מחיר הדוח הוא 500 ש"ח + 6 נקודות באדיבות משרד הרישוי.

האחרת, לבקש להישפט. התהליך כאן ארוך ויקר משמעותית. הסיכוי לזיכוי די קטן ומחישובי עלות תועלת יש לך סיכוי טוב לצאת בהפסד כספי.

את האמת את יודעת ועם התחמושת הזו תחליטי אם לצאת לקרב או לא 

בהצלחה

פורסם

@אביG אתה צריך לקבל מדליה רק על הפענוח של הדבר הזה 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמו שאביG אמר, ככל הנראה לא שמרת על נתיב הנסיעה או זיגזגת בלשון העם. במידה והשוטר לא ראה בברור שהתעסקת עם הנייד, הוא בחר לרשום לך דוח על נהיגה בחוסר זהירות. 

קחי לך את הדוח הזה כששיעור לחיים, נהיגה בהיסח-דעת היא אחד הגורמים לתאונות ומדורגת גבוה בין הסיבות הגורמות לתאונות. 

אני נתקל מידי יום בנהגים שאינם שומרים על הנתיב , והם אינם דווקא אוחזים במכשיר נייד או נוגעים בו. לפעמים פשוט קוראים במסך וניתן לראות שהראש מוטה לצד או למטה . 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני מבין שזה ההובי.

אתה רוקח במקרה?😀

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השוטר שומר את המקור, הנהג מקבל העתק פחם או כימיצבאיכות ירודה.

במשפט המקור עומד לרשות השוטר כך שאינו צריך להתקשות בקריאה.

פורסם

אם מישהו צריך הסבר, הרי שהרוקח אמור לפענח את כתב היד של הרופא. והמוניטין של הרופאים בעניין ידוע.

• תוכן חדש...