Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על סקירה מעניינת מאד. החזקתי שתיים מהדגם הקודם (2014,2016) והתלבטתי אם להמשיך עם הדגם החדש והחלטתי לבסוף שלא. בדבריך נתת חיזוק להחלטה. אמנם שיפרו ברכב את המנוע אבל זה לא מספיק לעומת ההתקדמות של יצרנים אחרים מבחינת הנדסת האנוש ומערכות הבטיחות.

פורסם

הרכב הזה אינו BSUV אלא יותר גדול, אני אומר שהוא קרוסאובר בין האצ'בק לסטיישן (כלומר יותר מהאצ'בק אבל פחות מסטיישן). אני מחזיק בקרוסאובר בגרסה האטמוספרית (2016) ובארונה, שהיא BSUV, ההפרש בגודל משמעותי מאד.

אחרי 6 סוזוקי (חלקם בליסינג, חלקם בבעלות) אני יכול לומר שהופתעתי מהתאור שלך את שיכוך הרעשים. הניסיון שלי הוא שהיצרן הזה ממש לא מצטיין בבידוד רעשים, אפילו להפך. מכל מקום, כאשר חיפשתי רכב חדש לאשתי לפני שנה וחצי בכלל לא נכנסתי לאולם של סוזוקי, התחושה שלי היתה שאין לו מה להציע לי, במיוחד בגלל הפיגור במערכות בטיחות. 

לגבי המובילאיי - יש לי כזה (סדרה 5) בסוזוקי ולאשתי יש בארונה (דגם סטייל, התעקשה לא להשקיע עוד כמה לירות ב-FR), בשני הרכבים לא מציק יותר מדי. האמת היא שאצלי הוא היה די מציק בתחילת הדרך ועם השנים נרגע. או שהנהיגה שלי נרגעה.

ועניין אחרון הוא המתלים - אני מכיר את התלונות על רכינה של הרכב עוד מהגרסה הראשונה לפני 8 שנים, אישית לא סובל ממנה. שוב, אולי בגלל סגנון הנהיגה. מצד שני - הנוקשות והקופצנות על בורות ובאמפרים הוא תכונה שממנה סבלתי עם כל הסוזוקי שלי. הגרוע ביותר הוא הסוויפט, אני מניח שלאורך שלו יש חלק בעניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

פרמטרים נוספים שלא הצגת שגרמו לקרוסאובר להצליח בשוק הישראלי:

צריכת דלק נמוכה

אמינות גבוהה

זול בטיפולים

רכב פרקטי

מחיר אטראקטיבי

הפרמטרים האלה הם פרמטרים חשובים לישראלי הממוצע שמחפש תמורה לכסף.

הישראלי הממוצע לא מעניין אותו אם הרכב קצת רוכן או קצת רועש או התאוצה של איזה רכב גרמני ב 2 שניות טובה יותר.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם (נערך)

לגבי טיפולים אני לא ממש אגיב כי הרכב לא נכנס אצלי לטיפול ולא הגיע לנסועה שאמורה לעורר בעיות.

- הצריכת דלק לא הייתה עדיפה על האירופאית(הגולף) אפילו הגולף הייתה חסכונית קצת יותר ממנה.

- הדגם הקודם של הקרוסאובר דווקא סבל ממוניטין אמינות בעייתי מאוד עקב כשלים בגיר הרציף.

רכב פרקטי? לא יודע הקורולה(לא אזכיר את האוקטביה שלא יאשימו אותי בטעות ביפנופוביה) שעולה דומה עדיפה בכל פרמטר(כולל בטיחותית יותר וחסכונית יותר).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 4 דקות, noknok כתב:

לגבי טיפולים אני לא ממש אגיב כי הרכב לא נכנס אצלי לטיפול ולא הגיע לנסועה שאמורה לעורר בעיות.

- הצריכת דלק לא הייתה עדיפה על האירופאית(הגולף) אפילו הגולף הייתה חסכונית קצת יותר ממנה.

- הדגם הקודם של הקרוסאובר דווקא סבל ממוניטין אמינות בעייתי מאוד עקב כשלים בגיר הרציף.

רכב פרקטי? לא יודע הקורולה(לא אזכיר את האוקטביה שלא אאושם בטעות ביפנופוביה) שעולה דומה עדיפה בכל פרמטר(כולל בטיחותית יותר וחסכונית יותר).

הכל אפשרי אם רק רוצים =] - הכל בתשלום המתאים.

לי יש ויטארה בבית,מוסכי סוזוקי נחשבים זולים יחסית בטיפולים.

סוזוקי ידועים בתיכנון פראקטי של הרכב.

הגיר הרציף של ניסאן שהיו להם איתו בעיות לא מותקן בקרוסאובר כבר מספר שנים,קיים גיר של טויוטה 6 הילוכים שהוא מאוד אמין.

יחסית לגודל של הקרוסאובר הוא נחשב חסכוני.

חבר בעבודה יש לו אוקטביה מליסינג עשה בסהכ 60000 קמ והלך לו פעמיים המודול קלאצ'ים,החיסכון בדלק נימחק מזמן.

פורסם

עזוב אוקטביה(כי באמת כמה שהיא חביבה היא לא המהות של הפוסט) - למה לא קורולה אם משפחתית פרקטית היא מה שאתה מחפש?(אותו מחיר של הקורס + היברידית יותר חסכונית + טויוטה! לא סתם).

תיכנון פרקטי? יש ויש כמו בכל רכב(לדוגמא הkeyless שלה היה אחלה והמחשב רכב דוגמא לתכנון כושל).

אמרתי היא באמת לא רכב רע(היא ממש מכונית בסדר), פשוט לא מתלבטת בשוק של היום ואם לך הוויטרה יושבת טוב - לבריאות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הקורולה מצוינת,היה לי מ 3 דורות קורולה מליסינג בעבודה.

הבעיה שהביקוש לסדן בירידה עולמית,הלקוחות/נשים רוצים ג'יפון,רוצה לשבת גבוה.

בעיה נוספת בסדן הקורה העליונה בבגאז',יוצא לי לא מעט להעמיס ריהוט או ציוד והקורה מפריעה.

הויטארה והקרוסאובר רכבים מעולים,למרות שהם לא ניראים גדולים הוא מתוכננים בצורה פרקטית ומרווחת מאוד ויתרון נוסף בגלל שהם קומפקטים קל יחסית לחנות איתו.

הרבה אנשים קונים ג'יפים גדולים ומשקיעים כסף ודלק להוזיז אותם כאשר ברוב הזמן אין צורך בגודל הזה.

• תוכן חדש...