Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפקעה של חניות ציבוריות לצרכים שמקטינים את מספר החניות זה מטומטם, לא משנה לאיזה צורך*.

זה לא גורם לאנשים לוותר על רכב אלא לחנות כמו חמורים ולחסום רכבים אחרים או לחנות על מדרכות ומעברים להולכי רגל.

*סימון חניית נכה זו לא הפקעה, הנכה בכל מקרה לא יגיע באופניים או ברגל אז לפחות שיהיה לו מקום ליד הכניסה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Super_T כתב:

הכתבה לדעתי לא מתייחסת לעניין החדש עם חברת שלמה סיקסט,
https://www.shlomo.co.il/israel/share/
עבור זה - הפקיעו חניה או שתיים במקום טוב בתחנת הרכבת בקרית מוצקין,
מניח שיש עוד מקומות.

מדובר על הקונספט באופן כללי. בצורה פרטית זה לא כלכלי ובמימון העיריות, מה שגילו, שיותר אנשים עברו למכוניות האלו מתח"צ מאשר אנשים שעברו אליהן מרכב פרטי. כלומר הן מגדילות עומס בערים ולא מקטינות אותו, כך שאין סיבה להקצות להן חניות ובטח לא לממן את הסאגה הזאת. 👇

https://www.google.com/amp/s/www.themarker.com/amp/dynamo/cars/.premium-1.6342931

מה ששלמה סיקסט מציאים זה בכלל לא רכב שיתופי. זה השכרת רכב רגילה (אתה מחוייב להחזיר את הרכב לאותו מקום) דרך אפליקציה. למה שאיזה עיר תיתן חניות של התושבים לחברת השכרת רכב פרטית?

עריכה אחרונה על ידי utsur
פורסם
לפני 32 דקות, utsur כתב:

מה ששלמה סיקסט מציאים זה בכלל לא רכב שיתופי. זה השכרת רכב רגילה (אתה מחוייב להחזיר את הרכב לאותו מקום) דרך אפליקציה. למה שאיזה עיר תיתן חניות של התושבים לחברת השכרת רכב פרטית?

כי למוצקין יש ראש עיר שעושה ככל העולה על רוחו, זה למה,

אני מניח שנכנס לראשי הרשויות משהו לכיס בדרך כזו או אחרת, לא מוצא איך להסביר את זה, הדבר הזה הוא נטו שימוש במשאב שמיועד לציבור והפקעה שלו לחברה עסקית.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זה לא הראש עיר שהמליצו להגיש נגדו כתב אישום על זה שהשתמש במשאב ציבורי (רשימת התושבים) לצרכים הפוליטיים שלו?

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם ניכנס למה המליצו מולו, נפתח עוד פורום,
בוא נאמר שהוא מנהל ביד רמה את מוצקין שנים על גבי שנים, בדרך לא דרך, ונתלה בזה שהעיר מטופחת ומתפקדת היטב,
עצם העובדה שזה עולה לתושבים בארנונה מופרכת ושאר ירקות, זה עניין אחר ולא קשור לשרשור הזה.
אבל זה עדיין קלוקל, כמו המהלך של מכירת מקומות חניה לשלמה סיקסט.

• אהבתי 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
בתאריך 13.7.2021 בשעה 16:09, motior כתב:

הכותרת מטעה - זאת לא עמדת טעינה ברחוב אלא בחניה פרטית

תרשו לי להחזיר אתכם לנושא השרשור.

למרות שעל הקיר יש שלט שאומר שזו חניה פרטית (שכנראה רשומה בטאבו), מבחינתי, זה עדיין ברחוב, חנייה צמודת מדרכה, ואפילו שהיא בניצב.

ומה אתם משווים את זה לעמדות טעינה בחו"ל? התרבות והחינוך שלנו זהים למה שקיים שם? כמובן לא בהכללה, אבל עדיין שונה, ובאחוזים גבוהים.

הנה תמונות שימחישו שאכן מדובר "ברחוב", ולא בחניה פרטית בחצר...

20210714_164055.thumb.jpg.4cda4b65dc3059b0630c6ff586811629.jpg

20210714_164935.thumb.jpg.fa521d324abdfae4f2d75e699845f63c.jpg

20210714_165011.thumb.jpg.18feeaae57c959a08a81f3fa0393e50c.jpg

פורסם

אני קראתי במקור את "עמדת טעינה ברחוב" כאילו מישהו התקין עמדת טעינה שכל אחד חכול להשתמש בה או לתפוס לו את המקום - לכן הערתי את זה.
אתה מתמקד בעניין הונדליזם...  אני מסכים שעלול להגרם נזק לעמדה אבל אני לא חושב שזה יקרה בסבירות גבוהה (אלא אם מדובר באזור מועד לפורענות).

יש לי חניה פרטית בחניון של בית משותף, אבל לחניון כל אחד יכול להכנס (ברגל - לכניסה ברכב צריך שלט למחסום). מה הסיכוי שישחיתו את הרכב שלי כשיחנה בחניה הפרטית לעומת הסיכוי שיעשו זאת כשיחנה ברחוב ממש?  רק מעט קטן יותר.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין אם יש ביטוח לעמדת טעינה.

פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

הפקעה של חניות ציבוריות לצרכים שמקטינים את מספר החניות זה מטומטם, לא משנה לאיזה צורך*.

פה בזמן מגבלות הקורונה הפכו מקומות חנייה סמוכים למסעדות לאזורי ישיבה. הגבלות הקורונה הוסרו אבל אזורי הישיבה נשארו. הם הופכים את הרחוב להרבה יותר נעים ונראה שישארו דרך קבע. חניה היא לא זכות יסוד.

boston-parking-spaces-patios-t.jpg

פורסם (נערך)

המיקום של עמדת הטעינה חוסם גישה לרכב שחונה בצמוד, מרווח הגישה בין שני רכבים חונים נועד לאפשר גישה לשני בעלי החניות ללא קשר לסימון הגבולות של החניות. בתור שכן ממש לא הייתי מסכים לזה.

לגבי ההכרח בעמדת טעינה פרטית בישראל לרכב חשמלי, יש גם לא מעט בעלי טסלות בישראל שרכשו אותן בלי עמדת טעינה פרטית ומטעינים רק בסופרצ'ארג'רים (אבל כמובן שצריך שיהיו לפחות סופרצ'ארג'רים במרחק סביר ממך).

מי שנוסע קילומטרז' ממוצע צריך להטעין רק פעם בשבוע במשך כחצי שעה, נכנס בזמן הזה לקניות בקניון, לא נורא בכלל.

כמובן כל זה נכון בינתיים לדגמי טסלות ולגבי כמות הטסלות שנמכרו עד עכשיו. הסופרצ'ארג'רים יכולים להיות פחות ופחות זמינים ככל שיימכרו עוד טסלות. כבר עכשיו יש זמנים שכל הסופרצ'ארג'רים תפוסים בו זמנית באותה תחנת סופרצ'ארג'רים בישראל! (שלא לדבר על רכבי ice שגם תופסים אותם).

על רכבים חשמליים שאינם טסלות, אין מה לדבר בישראל לרכוש בלי עמדת טעינה פרטית.

עריכה אחרונה על ידי evc
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, eladts כתב:

פה בזמן מגבלות הקורונה הפכו מקומות חנייה סמוכים למסעדות לאזורי ישיבה. הגבלות הקורונה הוסרו אבל אזורי הישיבה נשארו. הם הופכים את הרחוב להרבה יותר נעים ונראה שישארו דרך קבע. חניה היא לא זכות יסוד.

boston-parking-spaces-patios-t.jpg

מדובר על חניונים ציבוריים, לא חניה ברחוב ובטח שלא חניה ברחוב מסחרי. להעיף את המכוניות מהרחוב זה דבר מבורך.

פורסם

בגדול אם אתה טוען את הטסלה שלך ומשאיר אותה שם בחניה הרבה זמן אחרי שהטעינה נגמרת, תעריף התשלום עולה (כדי שלא ישאירו שם את הרכבים).

ובכלל לדעתי עמדות הטעינה הם כמו דלקנים בחיבור הם מקבלות מידע ממחשב הרכב על מספר הרכב וכו' כך שלא תוכל לגנוב חשמל ולהישאר אנונימי.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...