Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי יאריס והמכסה של המיכל נוזל שמשות נפל לו אי שם בדרך...איפה אני קונה? יש איזה אתר מומלץ שאפשר להזמין דרכו? לא מצאתי באיביי

פורסם

נסה להתקשר למספר חנויות לחלפים, תן להם את דגם הרכב ומס' הרישוי
במידה ויש להם במאגר הרשום במחשב, הם ימצאו את המכסה..

לפעמים אין להם במלאי הזמין, הם יכולים להזמין עבורך
העלות בארץ צריכה להיות סבירה.. כ 20-40 ש"ח.

אפשרות נוספת לחפש ברשת ובאלי  איביי  וכ'

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

https://he.aliexpress.com/premium/Windshield-fluid-tank-lid.html?trafficChannel=ppc&d=y&CatId=0&SearchText=Windshield+fluid+tank+lid&ltype=premium&SortType=default&page=2

זה הכיוון דולר שתיים תבדוק קוטר.

בינתיים אתה יכול לסגור אותו עם ניילון וחוט ברזל או אזיקון. לא יקרה כלום. רק שלא יכנסו לכלוכים ויעשו לך סתימה.

פורסם (נערך)

גם למכסה מיכל העודפים וגם למכסה מיכל נוזל השמשות חברתי חוט כדי שלא ילך לאיבוד . יש להם נטיה ללכת לאיבוד לפעמים .

ניתן גם לקנות באי ביי בעשרה שקלים .

עריכה אחרונה על ידי איילצבי
פורסם
בתאריך 27.5.2021 בשעה 22:19, zvigolden כתב:

אותו חלק בניסאן מיקרה עלה לי 56 שקל אצל מוסך מורשה קרסו .

החלטתי שלא שווה לי הטרחה להזמין מחו"ל

אני גם שילמתי באיזור 50 שקל אצל קרסו לניסאן מיקרה לאחר שחרשתי את איביי ולא מצאתי משהו זהה

• תוכן חדש...