Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקדים שאני לא מעוניין להטריל או להעניש אף אחד/ת או גוף כלשהו.

בעמותה שאני מנהל  הצטברו אלפי שקלים במטבעות. עמלת המרה בדואר  ב10 אג' מגיעה ל27% מה שלא רלוונטי בעיניי.

חברים הציעו לי לשלם בזה אגרות/תשלומים.

זה נכון שהם מחוייבים לקבל תשלום כזה?

(כמובן שהכסף יגיע ספור/שקול ומחולק בשקיות להקל על ההליך)

פורסם

עדיף ללכת לחנויות נוחות, ירקנים וכיו"ב.

ירקן מקצוען הוא זה שיודע ש10 שקלים ב10 אגורות שוקלים בדיוק 400 גרם, מה שמזרז את התהליך 😉

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אף אחד לא ישב לספור את זה. ולא יסמכו על הספירה שלך. אולי יעזרו במשקל כדי לחשב

אם זה 10-20 שח תשלום. יעקמו פרצוף אבל יקבלו.

100 שח (לפי ההודעה הקודמת) שוקלים 4 קג. אין סיכוי שיקבלו.

ואם זה סכומים גבוהים יותר,

נגיד תשלום 2500 שח.

זה 100 קג יהיה משעשע לראות את הפרצוף של הפקידה שהיא תבין שהיא צריכה לקחת את התשלום בנגלות.

קיצר, שורה תחתונה.

אולי לקניות קטנות של קופה קטנה יהיה אפשרי.

מעל זה, רד מזה לדעתי

.

פורסם

עדכון

הלכתי לדואר הפקידה שמעה וקיבלה חום קליל. שאלה את האחראי בסניף שישב עמדה אחת לידה שלא הבין מה הבעיה. 

"אה גם אתה רוצה לדפוק את המדינה...."  מכיר את זה :)

הייתי נחמד והסברתי להם שלא ואיך הם מעדיפים שאני אמיין את המטבעות. חזרתי שוב עם המטבעות לפי הצורה שהם ביקשו 

10 דקות שקילה ל2700 שקל (2000בשקלים ו700 ב10 אג') והייתי בחוץ.

(מה שכן זה כבד בטירוף).

אגב בבנק ישראל אפשר להמיר עד 1000 מטבעות ביום זה לא רלוונטי לסכום כזה.

פורסם

לא יודע...

לפני כמה שנים הלכתי לדואר (שנמצא בבניין העירייה בי-ם) כדי לשלם דו"ח חנייה מהערייה.

הכל ב10 אגורות והייתי בטוח שזה יהיה קטע.

חוץ מהשומר בכניסה לעירייה שהסתכל עליי מוזר זה לא הזיז לאף אחד. הפקידה לקחה את השקית, שקלה, והחזירה קבלה "שולם". היה נראה שלא ממש משנה לה אם זה 1000 מטבעות או שטר אחד.  וכן- ברור שהם חייבים, זה כסף.

אגב, בתור אחד שיש לו המון מטבעות, אם רוצים לפרוט אז מנסיוני פיצוציות וכאלה שמחים מאוד לקבל 10 אגורות וחצאי שקלים בכל כמות. 

דווקא אם תגיע עם חמישיות ועשיריות שקלים לא בטוח שיפרטו לך. כששאלתי לפשר העניין התשובה דווקא הייתה הגיונית : "בחמישיות ועשיריות שקלים אנשים משלמים, אז זה מטבע שזז בשני הכיוונים. בעשיריות אגורות אף אחד לא משלם, אז זה מטבע שזז בכיוון אחד- רק החוצה, אז צריך שתמיד יהיה ממנו".

• מעניין 1
  • תוכן חדש...