Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים , לפני שנה וחצי הרכב עבר פוליש מקצועי ואוטם צבע תוצאות מושלמות בעיניי 

אני יודע שהדיטיילר עבד עם אוטם של nano ceramic protect 

בכללי אחרי שטיפות ידיניות בלבד בשנה וחצי האחרונות אני משתמש בווקס מהיר של מגוויארס שמעולה והרכב עדיין נראה טוב אבל במגע הוא פחות "מחליק" כבר ( אבל עדיין חלק מאוד מאוד לא צריך פלסטלינה)

לאן אני חותר? עבר שנה וחצי אני מניח שצריך לחדש ואני גם רוצה לחדש, הפעם לבד - הבעיה שאני חושב שיש עדיין ברק טוב מאוד לרכב ובטח צריך להוריד שאריות?

איך בדיוק לעשות את זה? ושאלת השאלות! צריך המצלצה לווקס או אוטם עדיף קל ליישום שגם יתן ברק וצבע וגם ישמר כמה שיותר זמן

אשמח להמלצות!

אגב הרכב הוא הוא מאזדה6 2011 שחור

תודה !

פורסם

וואוו איזה מאכזב מה שנהיה מהפורום, בעבר שאלות כאלה היו נענות בהמלצות ואף קישורים!

אני אנסה להקפיץ בתקווה לתגובה, פשוט המון זמן לא התעסקתי בדיטייליג ורוצה לשמוע מה קורה ומה חדש לפני שקונה דברים שבעבר היו נחשבים לטובים!

תודה

פורסם

בעבר היו כותבים מוכשרים עם ניסיון מרשים, לצערי רובם נעלמו.

אתה צריך לעבור על כל התהליך מחדש, אם אתה רוצה ליישם אוטם צבע. כלומר, פלסטלינה,פוליש, ואוטם.

כמובן לפני אוטם ניקוי עם אלכוהול מדולל. (יש בדביק הסברים) השילוב הכי טוב לקבל משטח חלק עם ברק גבוה

זה אוטם צבע (לפשל מנזרנה שקל ליישום) ומעליו QD אחת לכמה שבועות, כמו  GYEON שבתקופה האחרונה אני לא מחליף אותו

או Meguiar's Hybrid Ceramic Wax שיש לו ברק מעולה. זה ייתן לך גם הגנה (אוטם צבע) וגם ברק וחלקות טובה. (QD)

פורסם
לפני 4 דקות, yogev20 כתב:

בעבר היו כותבים מוכשרים עם ניסיון מרשים, לצערי רובם נעלמו.

אתה צריך לעבור על כל התהליך מחדש, אם אתה רוצה ליישם אוטם צבע. כלומר, פלסטלינה,פוליש, ואוטם.

כמובן לפני אוטם ניקוי עם אלכוהול מדולל. (יש בדביק הסברים) השילוב הכי טוב לקבל משטח חלק עם ברק גבוה

זה אוטם צבע (לפשל מנזרנה שקל ליישום) ומעליו QD אחת לכמה שבועות, כמו  GYEON שבתקופה האחרונה אני לא מחליף אותו

או Meguiar's Hybrid Ceramic Wax שיש לו ברק מעולה. זה ייתן לך גם הגנה (אוטם צבע) וגם ברק וחלקות טובה. (QD)

תודה על ההתייחסות , הרכב שלי מאוד מאוד מאוד חלק אז אוותר על פלסטלינה אני חושב שאין צורך. 

אלכוהול מדולל אני אעביר אחרי שטיפה כן. 

בלי קשר ,אני תמיד עם קוויק ווקס  ( בדרך כלל מגווירס השחור שמעולה) 

אחרי כל שטיפה ידנית איפה שאני שוטף אני עובר. 

לאחרונה משיטוט ברשתות אני רואה כל מיני מוצרים גם של קימיקל גייז שכוללים גם ווקס וגם אוטם .. איך זה? כל מיני מוצרים היברידיים למינהם מונח שלא היה מוכר לי בעבר...

יש המלצה על איזה מוצר שהוא ה״ וואו״ החדש,?

הגיון אגב שנתת לי הוא גם חדש יחסית בשבילי. 

אגב מה עדיף אותו או המגווירס?

פורסם

GYEON עדיף על מגווירס בכל המובנים. עמידות, ברק, וחלקות מעל הצבע. 

מוצרים היברידיים נהנים משני העולמות, כלומר גם ווקס שמכיר קרנובה (ברק) וגם חומרים סינטטיים לעמידות משופרת. 

פורסם

אני עדיין אוהב את חברת SOFT99 שמייצרת את ה FUSSO.

אבל במקרה הפעם אמליץ יותר על הווקס שלהם שנקרא KING OF GLOSS, אחד הווקסים היותר מוערכים מהחברה, קל ליישום, משאיר ברק מעולה ועמידות חזקה, לא כמו ה FUSSO אבל קרובה.

הוא זול, מאוד סביב 100-150 ש"ח וניתן להשיג מהאיביי.

Opel Adam S 2017

פורסם

בכללי אני רוצה ליישום אוטם צבע מנזרנה ואז ווקס טוב

ראיצי מוצר היבדרידי של קימיקל גייז שהוא גם אוטם וגם ווקס... בקבוק לבן כזה, מישהו מכיר?

כמובן שעל זה בכל מקרה אחרי כל שטיפה אני תמיד מעביר קוויק ווקס כלשהו שאקנה

פורסם

אם אתה רוצה לשלב את המנזרנה עם ווקס, יש את השילוב המפורסם של מנזרנה עם קולינייט 845. לא ניסיתי את הווקס, רק את האוטם, והוא באמת מעולה, וקל בצורה יוצאת דופן לעבודה. 

לגבי ספריי וקס, עוד שילוב מפורסם הוא שניהם יחד עם bead maker מדי שטיפה. 

פורסם

היי

עלו 2 מועמדים חדשים ל״ גמר״

הreload של קאר פרו

ו Chemical Guys Jet Seal 109 שקראתי עליו ביקורות מעולות 

שניהם מבטיחים עמידות חזקה וברק חזק וגבוה

מישהו יודע להמליץ לי ?

פורסם (נערך)

אלה מוצרים שונים לדעתי.

Reload נועד לתחזק ציפויים בעיקר, ויכול לשמש גם כאוטם נוזלי. טוב ככל שיהיה, הוא לא אמור לתת את אותה רמת מיסוך ו/או עמידות של אוטם קלאסי כמו Jet-Seal או Menzerna.

ניסיתי את שני האחרונים, אני חושב שMenzerna יותר טוב, למרות שאי אפשר לטעות עם אף אחד מהם.

תוכל ליישם Reload על אחד מהם, אבל נראה לי מיותר.

במסגרת מה שחשבת, שילוב של Menzerna ו-Collinite 845 יהיה הכי טוב לדעתי, בטח אם תשלב מדי שטיפה Bead Maker.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם
לפני 4 שעות, imprezadude כתב:

אלה מוצרים שונים לדעתי.

Reload נועד לתחזק ציפויים בעיקר, ויכול לשמש גם כאוטם נוזלי. טוב ככל שיהיה, הוא לא אמור לתת את אותה רמת מיסוך ו/או עמידות של אוטם קלאסי כמו Jet-Seal או Menzerna.

ניסיתי את שני האחרונים, אני חושב שMenzerna יותר טוב, למרות שאי אפשר לטעות עם אף אחד מהם.

תוכל ליישם Reload על אחד מהם, אבל נראה לי מיותר.

במסגרת מה שחשבת, שילוב של Menzerna ו-Collinite 845 יהיה הכי טוב לדעתי, בטח אם תשלב מדי שטיפה Bead Maker.

תודה רבה על התגובה )

על bed maker לא שמעתי מעולם מזה ?

פורסם

מקפיץ!!

שאלה — אני מסתכל לי ומסתכל על מוצרים ופתאום רואה שלא רחוק מהמחירים שאני מתכוון להשקיע אפשר לקנות וליישם נאנו!

אולי עדיף?? לפי סרטוני ההדרכה לא רק שזה נראה יחסית פשוט זה נראה יותר קל ליישם מאשר האוטמים והווקסים שאני חוקר עליהם..

מה דעתכם? האם כדאי? והאם יש מישהו שביצע לבד?

תודה

• תוכן חדש...