Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח לעזרתכם בפתרון התקלה שקרתה לי:

נשרפה לי נורת דרך קדמית ראשית H1, פירקתי אותה כדי לקנות נורה זהה וכנראה כשמקום הנורה היה ריק חוט החיובי ישב על השלילי (מדובר בנורה שהחיובי מחובר בקונקטור והשלילי מחובר למסגרת). נסעתי נסיעה של כמה מאות מטרים וישר שמתי לב שנורת הבקרה הכחולה בלוח השעונים של אור גבוה דולקת חלש. עצרתי וראיתי שאורות גבוהים דולקים חלש, פירתי את מקום הנורה החסרה וראיתי שהחיובי והשלילי נוגעים, הפרדתי אותם ואז הם נכבו אבל כשאני מדליק אורות גבוהים האור בצד של הנורה החסרה לא נדלק כלל  והאור בצד השני עובד רגיל.

התקנתי נורה תקינה והמצב כרגע כך: בהדלקת אורות דרך בצד הבעייתי אור דרך ואור גבוה דולקים חלש, בצד השני אור גבוה דולק חלש ואור דרך דולק תקין. בנוסף נורת אור גבוה כחולה דולקת חלש.

בהדלקת אור גבוה בצד הבעייתי הכל כולל אור גבוה כבוי ובצד השני רק אור גבוה דולק תקין.

עברתי על הפיוזים של האור ובעין הם נראו תקינים.

מה זה יכול להיות? איזה חלק שמנהל את האורות ושרפתי אותו? אולי חוטים שנמסו מהקצר ויש בניהם מגע?

אשמח לרעיונות והכוונה.

20210418_222557.jpg

20210418_234407.jpg

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

מעדכן שפיוז אור גבוה של צד אחד שנשרף (נראה לי שנשאר בו מגע חלש) עשה את כל הבלגן.

שאלתי מוסכניק שמכיר טוב את הדגם והוא ישר שלח אותי לפיוז

• תוכן חדש...