Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחו לי הודעה שאני זכאית לפיצוי בגלל תובענה ייצוגית נגד פמה. זה נראה אמיתי עם קישור לעדכן פרטי חשבון בנק. האם מישהו יודע אם זה אמיתי או הונאה?

פורסם

קיים יסוד עובדתי כלשהו בפנייה אליך. התנהלה תביעה ייצוגית נגד פמה, וההחלטה הייתה שפמה תשיב כספים ללקוחותיה.

עם זאת, העובדה הזו היא קרקע פוריה למקרי הונאה.

מה שטעמי כדאי לעשות, ובוודאי, מה שהייתי עושה אני עצמי, זה בודק. ראשית דבר, מברר עם עצמי האם הייתי לקוח פמה ב-7 השנים האחרונות. היה והייתי מגלה שכן, הייתי בודק חיובים ומברר האם גם ממני נגבו אותם "דמי חיוב". היה והבירור העלה תשובה חיובית - הייתי יוצר קשר עם פמה, ומבקש לדעת האם, מתי, ואיך הם מתכוונים להשיב לי את הכספים, ומה גובה ההחזר. אז, הייתי מנסה לחשב לבדי מה גובה ההחזר, ואם הייתי מתקשה, הייתי נעזר ברואה חשבון לטובת העניין.

ככל הנראה שלא הייתי נחפז לחלק פרטים פיננסים או אישיים דרך הודעות שמקורם אינו ידוע, או באמצעות לינקים שלא ברור מהיכן נשלחו ולהיכן הם מפנים.

פורסם

בוודאי רשום לך מה מספר התיק בבית המשפט

תעלי אותו לכאן 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

מדובר בתביעה ייצוגית שהתחילה בנהג מונית שעשה עסקת מימון. החיוב בפועל היה גבוה ב-17 שקלים ממה שהיה רשום לו בחוזה. שבירר למה, אמרו לו על תשלום בהוראת קבע. הנהג השלים אם הגזירה.

עד ש..

אסף עו"ד שמבין בייצוגיות, סיפר לו את הסיפור ויחד הגישו תביעה ייצוגית וזכו.

בעקבות הפסיקה, פמה צריכה להשיב ללקחותיה את כסף על פי הפסיקה של בית המשפט.

היה בחדשות, אגב

https://www.mako.co.il/news-money/2021_q2/Article-6bca5d194de8871027.htm

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...