Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שתגידו "אל תגע ללא ניסיון,תעבוד עם מישהו צמו"ד וכו וכו.
מראש אומר שזה מובן מאליו.לא אגע בברקסים ללא ניסיון.
בהחלט משהו שארצה לעשות לבד!!

אז ככה,הרכב סיאט איביזה 2012
ברקס אחורי -תוף
ברקס קדמי -דיסק
בנתיים קניתי נוזל בלמים מתאים וספריי ניקוי.

ראיתי סרטונים,דיאגרמות ומה שצריך בנתיים, Chrisfix התותח בינהם.
אשמח לדעת טיפים,שיטות להצלחה 100% של חידוש של הכל(החלטתי שהספיק לי מוסך ולבד ברוב אפשרי🤘)
ואפילו אם מישהו יוכל לעזור ללוות אותי בתהליך(:

הבנתי שאני צריך שיהיה לי ערכה/סט החלפת קליפרים,כמובן את התוף,רפידות ודיסקים. עוד משהו?
תודה מראש!🦁

ProJect306-Diamond

פורסם

חפש בפייסבוק 'תשאלו כנופצון' הם הכתובת לאנשים שמטפלים לבד ברכבים ורוצים ללמוד ולקבל ליווי בהתחלה.
לגבי מה צריך לקנות - לפני שקונים את כל מערכת הבלימה, כדאי לבדוק מה מצב הרכיבים הקיימים, תופים אתה ככל הנראה לא תצטרך להחליף, דיסקים מודדים עם קאליבר (או מיקרומטר), הנושא נידון בפורום לא מעט - תריץ חיפוש.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני בכנופיה כבר ורציתי לשמוע עוד דעות.
אולי מישהו התעסק ספציפי עם איביזות,וכמובן שהכל יבדק לפני אם יש טעם להחליף

ProJect306-Diamond

פורסם

אז תמקד קצת את השאלות.

מבחינת טיפים - נקה עם מברש פלדה וספריי ניקוי בלמים את כל נק' המגע של הרפידה עם הקאליפר ולאחר מכן תמרח שכבה דקה של גריז נחושת.
בחלק האחורי של הרפידה מומלץ למרוח מעט גריז סיליקון, כל הנ"ל מאפשר לה 'לצוף' מעט ובכף מבטיח מגע אחיד ומונע רעשי שריקה מהבלמים.

גרז גם את מובילי הקאליפר, וודא שהגומיות אבק תקינות, בדוק גם את האטמים של הבוכנות בקאליפר.

אל תשכח לנקות את צלחות הבלם עם ספריי ניקוי בלמים.
לautodoc יש סרטונים מעולים על החלפת סנדלים בתוף (ולא רק על זה), יתכן ותמצא גם לאיביזה.

לפעמים, כדי לעזור לרפידה להתאים טוב יותר לצלחת נותנים לה פאזה קטנה עם שופין בleading edge שלה, חלק מהרפידות יגיעו כך כבר מהיצרן, פחות קריטי בעיני אם מחליפים גם צלחת.

תקרא\תצפה במדריכים על Bedding in brakes.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...