Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין ברכישת פוקוס 2013 האצבק עם 120k קמ.

לרכב הוחלף מצמד ב2016 ומוח גיר לפני שבועיים.

האם הבעיות הידועות לנו הסתיימו לאחר החלפת המצמדים או שעדיין הבעיות חוזרות? 

בשיטוט בפורומים לא מוצא מידע לגבי זה,אז או שהבעיות באמת נפתרו לאחר החלפת מצמד/מוח גיר או שפשוט הרכבים האלה ז"ל.

אשמח לחוות דעת בבקשה ממי שהחליף או יודע.

פורסם

יהיה לך שקט כמה אלפי קילומטרים, לפעמים אפילו עשרות, אך התקלה תחזור מתישהו בוודאות, ושוב תצטרך לתקן, 

אם אחרי החלפה זה היה נפתר לאלתר, אז מצב הפוקוס הזו היה מזמן הרבה יותר טוב, אך זהו שלא, זה יחזור, בוודאות, השאלה מתי.

פורסם

יכול להיות ששניהם ישבקו חיים, גם מצמדים, הגיר הזה הוא אחד הגירים הרובוטים הכי גרועים שנוצרו אי פעם,

בטוח שהחלפת מצמדים בפוקוס עולב 7K? זה מה שמשלמים על החלפת מצמדים בגירים של אודי,

אני יודע שהחלפת מצמדים עולה 3-4 אלף לרכבים עממיים.

אני לא הייתי מתקרב לרכב הזה, פורד בכלל בתקופה האחרונה מפגרים מאחור בכל מה שקשור באמינות, עשה לעצמך טובה, חפש רכב אחר.

פורסם

המצמדים הוחלפו לפני 4-5 שנים - לא מבטיח שום דבר. לא מצאו דרך לפתור את הבעיות, רק מחליפים עד פעם הבאה.
אבל, הרכבים האלה נסחרים ממש במחירי ריצפה. מי שלוקח מחשבון החלפת מצמדים נוספת, יכול ללכת על זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 11 דקות, wildlands2019 כתב:

יכול להיות ששניהם ישבקו חיים, גם מצמדים, הגיר הזה הוא אחד הגירים הרובוטים הכי גרועים שנוצרו אי פעם,

בטוח שהחלפת מצמדים בפוקוס עולב 7K? זה מה שמשלמים על החלפת מצמדים בגירים של אודי,

אני יודע שהחלפת מצמדים עולה 3-4 אלף לרכבים עממיים.

אני לא הייתי מתקרב לרכב הזה, פורד בכלל בתקופה האחרונה מפגרים מאחור בכל מה שקשור באמינות, עשה לעצמך טובה, חפש רכב אחר.

במורשה פורד אומרים שהעלות להחלפת מצמדים בפוקוס זה מתחיל מ7k בגלל שמחליפים עוד דברים שקשורים במצמד

לפני 11 דקות, vladclar כתב:

המצמדים הוחלפו לפני 4-5 שנים - לא מבטיח שום דבר. לא מצאו דרך לפתור את הבעיות, רק מחליפים עד פעם הבאה.
אבל, הרכבים האלה נסחרים ממש במחירי ריצפה. מי שלוקח מחשבון החלפת מצמדים נוספת, יכול ללכת על זה.

לגמרי מתלבט,תראה איזה בובה ב15k.

20210212_130603.jpg

• תוכן חדש...