Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עתיד לרכוש רכב מאחת מחברות הליסניג בשוק.

מעבר לעובדה שכל חברה מפרסמת מחיר "מחירון" שונה והפחתה שונה על הרכב הייתי מעוניין להבין האם הם משכללים את המחיר על דעת עצמם?

לצורך הדוגמה, הרכב שאני מחפש הוא מיצובישי אאוטלנדר שנת 2017

תת הדגם פחות קריטי לצורך החישוב כי דגמתי את 2 הדגמים.

הקלדתי את הנתונים באפילקציה של לוי יצחק וקיבלתי פערים של מעל 10000 שקלים בין מחיר "המחירון" שהחברה מציינת לבין מחיר המחירון בפועל.

חלק מהנציגים אמרו שאם הרכב מתחת ל 100000 ק"מ מוסיפים 7% לפי לוי יצחק (לא מצאתי דבר כזה)...

הוספתי תמונות מ 2 אתרי החברות (ניתן להשוות לפי הק"מ למחירון)

מישהו יכול לעשות לי קצת סדר כמה באמת מורידים על ליסינג ממחיר המחירון ?

תודה,

נדב

IMG_6678.png

IMG_6679.png

IMG_6680.png

IMG_6681.png

IMG_6686.png

IMG_6687.png

2021-02-12 at 13.49.20.jpeg

93925.PNG

88339.PNG

פורסם

אתה לא יכול להאמין לנציגי מכירות. אתה צריך להכניס את הפרטים המדוייקים, מה שאתה מקבל זה המחירון. זכותם לתמחר מחיר אחר, אבל לא להמציא שמחירון לוי יצחק שונה ממה שאתה מקבל כשאתה מכניס את הפרטים המדוייקים באתר לוי יצחק.

פורסם
לפני 1 דקה, itzik123 כתב:

אתה לא יכול להאמין לנציגי מכירות. אתה צריך להכניס את הפרטים המדוייקים, מה שאתה מקבל זה המחירון. זכותם לתמחר מחיר אחר, אבל לא להמציא שמחירון לוי יצחק שונה ממה שאתה מקבל כשאתה מכניס את הפרטים המדוייקים באתר לוי יצחק.

ברור לי שאני לא יכול להאמין להם , אבל אם מראש הם מפרסמים מחיר שגוי אין טעם בכלל ללכת לבדוק.

מה גם שניסיתי להסביר להם את הנושא הם לא ממש ידעו מה לענות ואמרו שיחזרו אחרי בדיקה - כמובן שלא חזרו...

פורסם

שמע , זה מו"מ שלא ממש קשור למחירון. הם זורקים מספר. אתה זורק מספר ורואה איך האישון שלו מתכווץ.
בסוף תגיעו לאיזו שהיא הסכמה.

פורסם
לפני 1 דקה, save כתב:

שמע , זה מו"מ שלא ממש קשור למחירון. הם זורקים מספר. אתה זורק מספר ורואה איך האישון שלו מתכווץ.
בסוף תגיעו לאיזו שהיא הסכמה.

אבל להציג את המחיר המחירון כמחיר שגוי זו הטעיה...

פורסם

בכל חברות הליסינג מצאו שיטה (בשיתוף על מר לוי יצחק). 

על כל רכב הם רשאים לפי המחירון להוסיף כמה אחוזים עבור "השבחה" ואחריות. 

לכן ההפחתה על ליסינג ברכבים מבוקשים כמו אאוטלנדר, כמעט ולא קיימת. 

בלי קשר, המחיר באתרי האינטרנט/שמופיעים על חלון הרכב במגרש. שונים מהמחיר שתקבל בפגישה פרונטלית עם איש מכירות 

לרוב, הם מנפחים מחיר כדי להשאיר רווח במקרה של טרייד אין או הנחה במקרה של עיסקת מזומן. 

אם יש לך את האפשרות הכספית לרכוש אאוטלנדר פרטית עם קילומטראז' ממוצע, לך על זה. 

יש עסקאות ביד2 שיהיו משתלמות מאוד. 

ההיצע גדול. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כשחיפשתי רכב יד ראשונה 0 קמ לפני כמה שנים ורציתי לעשות טרייד על הרכב הקיים הנציג הציע מחירון מול מחירון אמרתי לו שבוודאי אשמח לעסקה שכזו!
מה שהוא שכח לציין שהוא לוקח בחשבון מחיר מחירון של הרכב אצל היבואן בלי להתחשב ביד ראשונה 0 קמ שהרכב בפועל.
בצורה דומה לפני חצי שנה שקלתי לרכוש רכב שנראה שמור בדקתי את המחירון של הרכב כמובן בהתחשב בעבר ליסינג כולל שקלול קמ וחודש עלייה והבעתי מוכן.
אחרי שראיתי את הרכב התחלנו לדבר על המחיר.
ומה שהוא הציג כמחירון יבש כמובן כלל את התוספת למחיר של הקמ ואת התוספת של חודש עלייה אבל ההורדה של ליסינג נעלמה בטענה שזו הנחה לא מחויבת..
הנקודה היא שיש להיזהר מכל הנאמר והמחיר שאתה בדקת בלוי יצחק זה המחירון שתקבל במקרה של חלילה תאונת טואטלוס..
כמובן במקרה של רכבים אקזוטיים ומיוחדים בחלק מהמקרים לוי יצחק לא רלוונטי.
אאוטלנדר בטוח לא נכללת ברשימה..
בהצלחה.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

רוב המו"מ של המגרשים מבוסס על סוג של הטעיה. כשהם אומרים מחירון הם מתכוונים למשהו אחר ממה שמקובל. זה המחירון שלהם ( שכמובן גבוה מזה של יצחק לוי) אם תסכים כמובן לקנות את הרכב. הם מכניסים לך שם עוד כמה דברים קטנים.
אבל הם לא חיים בוואקום ואם אתה מכיר את השוק של הרכב והוא חלש הם יצטרכו להתגמש במו"מ

פורסם

בגדול לוי יצחק הוא המכריע היחדי לגבי מחירון הרכב,

זה שהוא (לדעתי) "משוחד" ע"י גילדת חברות הליסינג אני משוכנע,

אחרת אין הסבר ל11% תוספת השבחה לרכב שלא עשו לו כלום חוץ מצב מעפן לטמבון, רכב שנחרש 3 שנים בליסינג טופל במוסכי מדרכה (בחלק מחברות הליסינג את הטיפולים השוטפים שמן ופילטר עושים ביבואן לשמר את האחריות, ברקסים וכל דבר אחר אצלם במוסכים).

בכל מקרה תמיד השיקול אצלך שווה לך לשלם מחירון תשלם מקסימום בעוד 4 שנים שתמכור את הרכב ירידת הערך תהיה של עוד כמה שקלים.

פורסם

נפתור לך את הבעיה, לא לקנות ממגרשים ולא מסוחרים. חפש פרטי שב על "יד 2" עד שתמצא את מה שאתה מחפש. קח הרכב לבדיקה תוודא לפני באינטרנט שאין עבר ביטוחי אין ליסינג ועוד כמה דברים ותקנה הרכב בראש שקט.
מניסיון...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מחירון משוקלל זה חרטא בגדול.

רכב מבוקש עם ק"מ נמוך יימכר במחיר גבוה מהמשוקלל גם מליסינג(קורולה היברידית עם ק"מ נמוך)

רכב לא מבוקש יימכר הרבה פחות מהמחירון ככה או ככה(נניח פיאט טיפו או אימרפזה).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...