Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ראיתי באתר של סקודה שיש אוקטביות רק אוטומט.

האם ישנה אפשרות היום להזמין אוקטביה ידנית או שכבר לא מייצרים כלל ידני?

מה יכול לעשות מי שרוצה ידנית חדשה בכל מקרה?

תודה

פורסם
לפני 7 שעות, mottis כתב:

נראה לי שעדיין יש דיזל ידנית (למורי נהיגה)

ואי אפשר להזמין ידני בנזין 1.4 טורבו שבחברה עצמה ירכיבן ככה?אם אין מלאו בארץ

פורסם (נערך)

בחול יש גרסאות ידניות, יש 1.0 ו1.5 בבנזין. ליבואן אין ממש מוטיבציה לייבא כאלה, לעשות תקינה לרכב שיימכר בכמויות בודדות. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לפני כחודשיים התקשרתי לאולם התצוגה של פולקסווגן בחיפה, ונאמר לי שבעיקרון הם מאפשרים להזמין באופן אישי כל דגם בגירסה ידנית. בסוף הנסיבות התגלגלו ולא ניסיתי את זה, אבל מה יש לך להפסיד מלנסות?

בהצלחה - מתפלל בשבילך.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

תעדכן אם אתה מגלה שיש אפשרות.
בדיוק לפני כמה ימים חשבתי על אוקטביה ידנית (כרגע עם פאביה ידנית, ומתחיל להיות צפוף). אמנם חשבתי בכיוון של רכב בן 3, וכל מה שמופיע ביד2 זה רכבי דיזל עם ק"מ בשמיים.
אבל גם חדשה יכולה להיות אופציה.

פורסם

לפי מה ששמעתי ממישהו שמעורה בתחום, אם אתה מספיק רציני יש יבואנים שיביאו לך גרסה ידנית שלא משווקת בדרך כלל, אולי תהיה לך בעיה עם חלפים מסויימים שלא תמצא בשום מקום אחר חוץ מהיבואן ועוד בעיות קטנות כאלה ואחרות. אבל הדבר אפשרי בהחלט(שוב, לא כל היבואנים ולא כל דגם)

פורסם

ר' פוסט שלי מהיום בנושא -

מבירורים אתמול,  אפשרי רק להזמין את הדיזל בידני (מפרט מונית) ומחיר התחלתי לרמת אבזור נמוכה - כ170 אש"ח.

גם הנציג בהתחלה אמר שאפשר להזמין כל דבר אם שמים מקדמה, בבירור נוסף התשובה היא רק הדיזל.

יש כאן נציג של צמפיון שיכול לעזור?

אור

• תוכן חדש...