Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 16.2.2021 בשעה 23:04, danniel כתב:

מה זה עלות שפויה? תן מחיר של מנוע שמצאת אצל היבואנים האלו. 

לא בדקתי ולא חיפשתי אבל ב 2 שיחות טלפון אפשר לבדוק בקלות עלויות- לו אני במקום פותח הנושא זה מה שאני עושה אם היבואן אומר שאין אחריות כלל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בתאריך 16.2.2021 בשעה 19:49, colauti 9 כתב:

אפשר היה להביא מנוע מושלם מיבואן מנועים כמו איתי מוטורס או שלמה נאור בעלות שפויה יותר.

לפני שעתיים, colauti 9 כתב:

לא בדקתי ולא חיפשתי .

אז מאיפה הבטחון לכתוב בהחלטיות שכזו?

לזה קוראים בשפת העם ייעוץ לא מבוסס (טוב נו בשפת העם זה נשמע יותר טוב), שאגב נוגד את חוקי הפורום.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

22-24,000 נשמע לך מחיר שפוי למנוע.

להעביר ביקורת ולטעון ליעוץ "לא מבוסס" ממש קל.

אבל למה הטענות כלפי המגיב ולא כלפי המחירים השערורייתיים (על אף שזה מורשה היבואן ).

יותר מזה.

כמה יעלו לפותח הנושא 2 שיחות טלפון ?( חינם-אין כסף ).

בשיחה כזו מה יש לו להפסיד ומקסימום ישמע מחיר זהה להצעת המחיר שקיבל הוא לא חוסך אגורה ומבין שבלית ברירה זו עלות התיקון.

אבל ואבל גדול, שיחת טלפון אחת או יותר יכולה לגלות לו שהוא יכול לחתוך עלויות-שים לב שלא כתבתי סכומים כי לא בדקתי.

עדיין מציע לפותח הנושא לבדוק את כל האפשרויות אם היבואן יתנער מאחריות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 10 דקות, colauti 9 כתב:

22-24,000 נשמע לך מחיר שפוי למנוע.

תלוי לאיזה מנוע. למנוע חדש מהניילונים זה מחיר שפוי. למנוע נדיר בארץ זה מחיר שפוי.  אין לי ספק שהמחיר במוסך מורשה יבואן זה לא המחיר הכי משתלם בשוק, אבל לא זו הפואנטה.

אבל למה הטענות כלפי המגיב ולא כלפי המחירים השערורייתיים (על אף שזה מורשה היבואן- או שאולי אתה עובד באחד כזה ויש לך רצון לסנגר עליהם..)

יותר מזה...

הטענות הן כלפי צורת הכתיבה כאשר בפועל מדובר בניחושים

בשיחה כזו מה יש לו להפסיד ומקסימום ישמע מחיר זהה להצעת המחיר שקיבל הוא לא חוסך אגורה ומבין שבלית ברירה זו עלות התיקון.

אין בעיה להמליץ לו לבדוק מחירים, אפילו כדאי.

יש בעיה לרשום באופן נחרץ שאצל עסק כזה או אחר הוא יקנה את המנוע המדובר המחיר שפוי, כאשר אין לך מושג אם יש להם בכלל מנוע כזה, באיזה מצב הוא וכמה הם מבקשים עליו.

זה חביבי ייעוץ לא מבוסס.

ובוא נעצור פה. זה סתם מזהם את השירשור. תלונות להנהלה בפרטי.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...