Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 11.2.2021 בשעה 21:01, teyal כתב:

לא בהכרח ולא תמיד.

לגולף הזמנתי מזרקים GDI מקוריים של מגנטי מרלי במחיר בדיחה, מרימים הידראוליים ונדנדים מקוריים של INA במחיר מצחיק.

קמשפט דיפייזר של דנסו במחיר מגוחך.משאבת מים של PIERBURG (משאבה מיוחדת ויקרה להחריד של טווינצ'ארג') במחיר... טוב הבנתם את הרעיון.

הכל מסין והכל מקורי. (החלקים מורכבים ועובדים כבר זמן רב ואני יודע לזהות זיופים). כמובן שיש גם המון ג'אנק בסין, צריך לדעת לברור את המוץ מהתבן.

זה לא מקורי פר-סה. לפולקסווגן יש מפעל בסין והחלקים שם מוגדרים "China OEM" ומותאמים לשוק הסיני. כתוצאה מכך, יש שלל זיופים שנראים אחד לאחד

כמו המקורי. ובמקרה ולא קיבלת זיוף, אז קיבלת China OEM, שהוא לא תמיד אחד לאחד כמו המקור שתמצא באירופה.

אין פה סוד. אם חלק מקורי של חברת פולקסווגן נמכר ברוב האתרים ב-50 אירו ואתה מוצא אותו ב"מחיר מצחיק", ב-99% מהמקרים מדובר בזיוף.

אני מעדיף לא לקחת סיכון וכן לשלם את האקסטרה ולרכוש מאתרים מוכרים כמו cars245.

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 4 דקות, Fraysa כתב:

אין פה סוד. אם חלק מקורי של חברת פולקסווגן נמכר ברוב האתרים ב-50 אירו ואתה מוצא אותו ב"מחיר מצחיק", ב-99% מהמקרים מדובר בזיוף.

לא סותר את מה שאתה אומר אבל חלקי חילוף לרכב בארץ נגזרים ממחיר הרכב בארץ - כלומר בגלל שיש פה מס ענקי במקרה של רכב לא חשמלי אתה משלם עוד תוספות מס גם על החלקים עצמם, וזה בגלל שהמדינה רוצה להרוויח ולמצות כל טיפת שקל.. זו הסיבה שבחו"ל החלקים האלו גם יותר זולים משמעותית מהארץ ולרוב שווה להזמין אותם מחו"ל.

כמובן ש"מחיר בדיחה" זה לא מדד ואם המחיר טוב מידי להיות אמיתי אז יש מצב שהמוצר הוא זיוף ולכן עושים ש.ב לפני

פורסם

לא רשמתי מילה אחת על חלקי חילוף בארץ. אני גם מזמין מחו"ל בדיוק כמו @teyal, אבל אני מזמין מאתרים אמינים שמוכרים חלקי OEM בלבד

ומזמין אותם במחיר המלא כפי שהם מופיעים ברוב האתרים ולא ב"מחיר בדיחה". בעבר, הייתי גם מזמין ב"מחיר בדיחה" והייתי מקבל זבל.

לדוגמה: הזמנתי מנורת לד לתאורת תא מטען שהמוכר הסיני טען שהיא מקורית. אכן כשהגיעה היו הטבעות של הסמל של אאודי כולל המק"ט אך כשחיברתי אותה,

ראיתי שהתאורה ממש נמוכה וזה היה נראה לי מוזר. פירקתי אותה וראיתי לד שהולחם בצורה לא מקצועית ומיד הבנתי שמדובר בזיוף. הזמנתי את המקורי (שעלה פי 5)

והפלא ופלא - התאורה מאירה מעולה.

שוק הזיופים הוא מטורף ולצערי יש לי ניסיון איתו, בייחוד בקבוצת פולקסווגן. 

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 7 שעות, Fraysa כתב:

זה לא מקורי פר-סה. לפולקסווגן יש מפעל בסין והחלקים שם מוגדרים "China OEM" ומותאמים לשוק הסיני. כתוצאה מכך, יש שלל זיופים שנראים אחד לאחד

כמו המקורי. ובמקרה ולא קיבלת זיוף, אז קיבלת China OEM, שהוא לא תמיד אחד לאחד כמו המקור שתמצא באירופה.

אני מעדיף לא לקחת סיכון וכן לשלם את האקסטרה ולרכוש מאתרים מוכרים כמו cars245.

מה שאני קניתי מקורי לחלוטין, האמן לי. כמו ש MANN מייצר סננים בסין אז גם מרלי מייצר מזרקים בסין

ו INA מייצר מרימים בסין וכו'. הנושא נטחן כאן רבות.

יש גם זיופים בוודאי. צריך להיזהר, אם החלק עולה 10% ממחירו בארץ אז כנראה שזה זיוף.

פורסם

היתה לי התלבטות דומה מול חלק מקורי ב 277$ או סיני בעלי אקספרס 183$ . מה היית בוחר ?
הכל רק מהתמונות :למעט המדבקה זה היה נראה חקוי מושלם. התלבטתי עמוקות ובסוף הלכתי על מקורי.

פורסם
לפני 17 שעות, teyal כתב:

מה שאני קניתי מקורי לחלוטין, האמן לי. כמו ש MANN מייצר סננים בסין אז גם מרלי מייצר מזרקים בסין

ו INA מייצר מרימים בסין וכו'. הנושא נטחן כאן רבות.

יש גם זיופים בוודאי. צריך להיזהר, אם החלק עולה 10% ממחירו בארץ אז כנראה שזה זיוף.

לבריאות. אני אישית לא הייתי לוקח סיכון. מעדיף לשלם את ה-50$ אקסטרה ולהיות בראש שקט. 

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...