Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מחפש לקנות רכב במקסימום של 35אלף שקל.

מצאתי שתי מציאות של לאון 2011 אוטומט מנוע 1.8 ופאסאט 2011 מנוע 1.8.

חבר אמר לי שיש בעייה כלשהי בדגמים הספציפים האלו של המנועים ושל הגיר, תוכלו אולי להרחיב לי על זה?

ואיזה עוד רכב הייתם ממליצים בטווח מחירים הזה אבל שיהיה שווה ערך לרכבים האלו בכוח שלהם?

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה למצוא רכבים אחרים עם כח שווה לשני אלה.
אבל אתה צריך להחליט מה חשוב לך יותר, הכוח או האמינות.
כי גם המנועים האלה 1.8 tsi אוכלים שמן מהיום הראשון, וזה מתגבר עד למצב שמצריך שיפוץ מנוע די מקיף,
וגם הגירים רובוטיים DSG , עם פוטנציאל לתקלות יקרות ( החלפת מצמדים ומוח הגיר ).
גם צריכת דלק של הרכבים האלה די גבוהה.
לפי התקציב שלך, לא נשמע לי שיש כיסים עמוקים לתיקונים יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, vladclar כתב:

קשה למצוא רכבים אחרים עם כח שווה לשני אלה.
אבל אתה צריך להחליט מה חשוב לך יותר, הכוח או האמינות.
כי גם המנועים האלה 1.8 tsi אוכלים שמן מהיום הראשון, וזה מתגבר עד למצב שמצריך שיפוץ מנוע די מקיף,
גם צריכת דלק של הרכבים האלה די גבוהה.
לפי התקציב שלך, לא נשמע לי שיש כיסים עמוקים לתיקונים יקרים.

איזה רכב כן היית ממליץ עד 35 אלף? עדיפות גם שיראה נורמלי חחח
מחפש משהו שיהיה באמצע של הכוח והאמינות

עריכה אחרונה על ידי victorg
פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב? מה חשוב לך?

כמה אתה בערך מתכנן לנסוע בשנה? כמה אנשים ייסעו ברכב רוב הזמן?

לפני 30 דקות, vladclar כתב:

כבר לא כזה יקר כמו פעם.

תחליפו תקליט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
Just now, dorsht כתב:

כבר לא כזה יקר כמו פעם.

תחליפו תקליט.

האמת אני לא יודע כמה אני אסע בשנה כי זה רכב ראשון בעיקרון.

הדרישות שלי הן שיהיה אמין, שלא יתחיל לרעוד לי ב140 150 ומעדיף גם שיראה די טוב(רכב לצעירים).

בדקתי גם אפשרויות של מאזדה 3 2010+ אבל בקושי יש מנוע 2000 עם ק"מ נורמלי

פורסם

אני מציע לך, במקום כל מיני הרפתקאות , תמצא הונדה סיוויק האצ'בק 2011 במצב שמור + טיפולים בזמן ותהנה מרכב ראשון שדי עונה לבקשות שלך.
גם מאזדה 3 מנוע 2.0 אופציה טובה, אבל קצת יותר יקרה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

אני מציע לך, במקום כל מיני הרפתקאות , תמצא הונדה סיוויק האצ'בק 2011 במצב שמור + טיפולים בזמן ותהנה מרכב ראשון שדי עונה לבקשות שלך.
גם מאזדה 3 מנוע 2.0 אופציה טובה, אבל קצת יותר יקרה.

עד כמה ק"מ לחפש? ומה בערך המחיר ששווה לשלם עלייה?

פורסם

כבר לא כזה יקר כמו פעם.
תחליפו תקליט.
אתה באמת מציע למישהו שמחפש רכב ראשון בתקציב 35 אלף₪ לקנות תוצרת VAG עם מנוע 1.8 וגיר רובוטי יבש, כי מחירים התיקון של הגיר ירדו בהשוואה לשנים הקודמות?
זה עדיין יקר להחזיק את הרכב הזה, ותיקון הגיר עדיין יקר יחסית למחיר הרכב.

פותח השרשור,
בלוח יד 2 יש כמה עשרות סיוויק 5 דלתות ( בחיפוש תזין "סיוויק האצ'בק החדשה ) 2011-2012 שיכולים להיכנס לתקציב שלך. גם מי שמבקש 38-39 אלף אחרי משא ומתן ייכנס לתקציב.
אני אישית אוהב יותר איך הדגם 2011 נראה, לפני מתיחת פנים.
ראיתי שם רכבים עם 125-150 אלף קילומטרים, מה שנראה הגיוני ל 10 שנים. אבל הנתון היבש הזה לא אומר שום דבר לגבי מצב הרכב בפועל.

פורסם
לפני 8 דקות, vladclar כתב:

אתה באמת מציע למישהו שמחפש רכב ראשון בתקציב 35 אלף₪ לקנות תוצרת VAG עם מנוע 1.8 וגיר רובוטי יבש, כי מחירים התיקון של הגיר ירדו בהשוואה לשנים הקודמות?

המנוע יותר מטריד מהגיר.

לא סתם לא התייחסתי לתגובה שלך על המנוע כי הוא אכן בעייתי.

אני די בטוח שאם יחפש, ימצא גם רכבים כאלו שעברו החלפת מחשב גיר ו\או קלאצ'ים לאחרונה ואז יש לו פחות דאגות בנושא הזה.

אבל אם כבר VAGית מאותה תקופה, הייתי מחפש אחת עם מנוע 1.4TSI של 122 כ"ס. הוא לא נחשב בעייתי כמו ה-1.8TSI מאותה תקופה וה-1.4TSI של 160 כ"ס שגם לא נחשב אמין במיוחד.

לפני 31 דקות, victorg כתב:

בדקתי גם אפשרויות של מאזדה 3 2010+ אבל בקושי יש מנוע 2000 עם ק"מ נורמלי

תתחיל לעקוב אחרי הלוחות.

רכבים טובים באופן כללי נחטפים בדרך כלל יחסית מהר.

קח בחשבון שזמינות הכוח שיש למנוע 1.8 טורבו בשידוך לגיר הרובוטי שמנצל את המנוע בצורה טובה, טובה יותר מזמינות הכוח שתהיה לך במאזדה 3 עם מנוע 2.0 וגיר אוטומטי פלנטרי.

אגב, אני מאמין שבתקציב שלך אפשר למצוא פג'ו 208 1.2 טורבו.

היא תהיה צעירה בכמה שנים טובות מה-3\לאון\פאסאט ויש לה גיר אוטומטי פלנטרי אמין מאוד עם 6 הילוכים.

המנוע גם לא נחשב בעייתי, רק חשוב לוודא שהוחלפה רצועת טיימינג בזמן (כיוון שהגרסה הישנה שלה נוטה להתפורר) או לדאוג להחלפה בעצמך.

זה רכב מקטגוריה מתחת ללאון ול-3, אבל מצד שני אתה תקבל רכב צעיר יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 18 דקות, vladclar כתב:

זה עדיין יקר להחזיק את הרכב הזה, ותיקון הגיר עדיין יקר יחסית למחיר הרכב.

פותח השרשור,
בלוח יד 2 יש כמה עשרות סיוויק 5 דלתות ( בחיפוש תזין "סיוויק האצ'בק החדשה ) 2011-2012 שיכולים להיכנס לתקציב שלך. גם מי שמבקש 38-39 אלף אחרי משא ומתן ייכנס לתקציב.
אני אישית אוהב יותר איך הדגם 2011 נראה, לפני מתיחת פנים.
ראיתי שם רכבים עם 125-150 אלף קילומטרים, מה שנראה הגיוני ל 10 שנים. אבל הנתון היבש הזה לא אומר שום דבר לגבי מצב הרכב בפועל.

image.png.5a689fb56bae7fc27109ea4224ad5372.pngיש שם אחת שזולה משמעותית משאר הרכבים והיא גם עם הכי קצת ק"מ, אני אמור לחשוש שמשהו שם לא בסדר?

פורסם

המחיר גם בגלל יד רביעית.
תצמצם חיפושים עד שתי ידיים.

פורסם
לפני 4 שעות, vladclar כתב:

המחיר גם בגלל יד רביעית.
תצמצם חיפושים עד שתי ידיים.

ראיתי עכשיו פרסום של מאזדה 3 מנוע 2000 ב32אלף והוא אומר שרק יש כמה תיקוני צבע וכל השאר תקין ב100%, מה דעתך?

image.thumb.png.4f67e2498708f17f93d3b12bc8837a9d.png

ומה דעתכם על לקחת מאזדה 3 שנה 2011+ מנוע 1600 ולא 2000?

פורסם

אם אין לך בעיה עם גיר ידני, לאון 1.4TSI יכול להיות רכב מצויין. זה עדיין לא מאזדה/ הונדה מבחינת האמינות, אבל לא נחשב רכב בעייתי.
מאזדה 1.6 משמעותית פחות חזקה מאשר 2.0 והרבה פחות מבוקשת/ סחירה. משפחתית סטנדרטית ואמינה מאוד.

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

אם אין לך בעיה עם גיר ידני, לאון 1.4TSI יכול להיות רכב מצויין. זה עדיין לא מאזדה/ הונדה מבחינת האמינות, אבל לא נחשב רכב בעייתי.
מאזדה 1.6 משמעותית פחות חזקה מאשר 2.0 והרבה פחות מבוקשת/ סחירה. משפחתית סטנדרטית ואמינה מאוד.

לדעתך עדיף להשקיע 25-27 בלאון ששלחתי פה או את ה30-32 במאזדה 3 מנוע 2000 ששלחתי?

מצטער על החפירות אני פשוט רוצה כבר לקנות רכב :)

• תוכן חדש...