Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נמצא כרגע בטכנו טסט לפני בדיקה של רכב, וראיתי שהוסיפו משהו חדש וזה ״בדיקה לקניה בתוספת בדיקת מערכות אלקטרוניות ממוחשבות״. 

הבדיקה עם התוספת עולה כמעט 700 שקל, 

מישהו יכול להסביר לי האם הבדיקה הזאת הכרחית? כדאי לשלם עוד כסף? איזה מערכות הם בודקים בדיוק? 

פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה.

4BEE392D-7642-442E-A0FC-E66E16C50379.jpeg

פורסם

במקרה הטוב באמת יחברו סורק תקלות ויבדקו,האם יש קודי תקלה הרשומים במחשב ניהול מנוע/גיר.

במקרה הרע- תירוץ טוב להעלות מחירים ולגבות מחיר מופרז על בדיקה של 15-20 דקות,שנותנת הרבה כסת"חים,גורמת לבלבול רב לקונה,יציאה מהמכון עם יותר סימני שאלה מסימני קריאה ואז הוא צריך לשבור את הראש ולברור בין הכסת"חים-מה הגיוני וסביר ומה לא מבחינת בלאי מכאני יחסית לשנתון .

אפילו על זיופי ק"מ הם לא עולים והדבר היחיד שבו יש יתרון למכון זה גילוי תאונות קשות/זיופים אם מס' מנוע או שילדה אינם מתאימים לרשום ברישיון.

• אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עשיתי את זה כי חשבתי שזה חשוב בפועל סתם היה מיותר וגרם למחשב להראות את כל החיישנים לאחר הסיום וזה דרש איפוס במוסך. 

לא מומלץ בשורה תחתונה 

• תוכן חדש...