Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sx4 crossover-קלאץ

yhruiho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שאלה שמעניינת אותי במידה ומרגישים לפעמים קצת תזוזה קדימה אחורה בהעברת הילוך ,זה אומר שהקלאץ קצת נזרק?

כמה זה שוחק את הקלאץ/פוגע בתושבות או בגיר?

כמובן שמשתדל למזער את זה כמה שאפשר אבל מעניין לדעת, תודה לעונים!

פורסם
כמה זה שוחק את הקלאץ/פוגע בתושבות או בגיר?
אתה מכיר את האוטו וזה לא היה מקודם? 
 אם לא היה, זה אופייני לתושבת מנוע תחתונה, זו שמועת את תזוזת המנוע סביב ציר הרוחב. 

לבדוק את הבוקסה של התושבת, האם לא קרועה. 

האם כשאתה בהילוך נניח רביעי, יש קפיצה במעבר מגז פתוח לסגור וחזרה? 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

זה רק בהעלאה של הילוכים וזה לפעמים קורה, אם אני מוריד תרגל מהקלאץ ממש לאט אז זה לא קורה השאלה אם התזוזה הקטנה הזו נקראת קצת זריקה של קלאץ

הרכב אצלי בעקרון 4 חודשים זה תמיד היה , התושבות בסדר גמור והקלאץ מרגיש נפלא אבל סתם לידע כללי מעניין אותי,  האוטו במצב מדהים זה שאלה מסקרנות.

עריכה אחרונה על ידי yhruiho
פורסם

זריקה של הקלאץ' זה משהו שהנהג עושה - הכוונה לשחור מהיר מידי של הקלאץ'. 

ברכב ידני אם לא נתזמנים את הסל"ד מדוייק בעת החלפת הילוץך, תמיד מורגשת תזוזה קטנה בעת שחרור הקלאץ'. 

לדעתי אחרי שתצבור עוד ניסיון עם האוטו תלמד להעביר הילוכים ללא התזוזה הזו. 

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

זריקה של הקלאץ' זה משהו שהנהג עושה - הכוונה לשחור מהיר מידי של הקלאץ'. 

ברכב ידני אם לא נתזמנים את הסל"ד מדוייק בעת החלפת הילוץך, תמיד מורגשת תזוזה קטנה בעת שחרור הקלאץ'. 

לדעתי אחרי שתצבור עוד ניסיון עם האוטו תלמד להעביר הילוכים ללא התזוזה הזו. 

אהה אז יכול להיות שכשאני מעלה הילוך הrev match שלי עדיין לא מספיק טוב (בהורדת הילוך הכל מעולה)

זה פוגע בסנכרונחם או בקלאץ?

פורסם

כל החלפת הילוך שלא מתבצעת בהתאמת סל"ד אידיאלית שוחקת את הקלאץ' יותר ממה שצריך. 

אבל אם מדובר בקפיצה קטנה בעת הרמת קלאץ', משהו שבקושי מרגישים, זה די זניח. 

מה שפוגע בסנכרונים זה החלפת הילוכים ללא קלאץ' מופרד לגמרי. לא חושב שזה המצב אצלך. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...