Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי ניסן פרמיירה שנת 2007.

משהו מוזר ברכב.

אין הבדל בין לחיצה קטנה על הגז או שאני לוחץ פול גז הרכב מגיב באותה צורה.

בדרך כלל שלוחצים פול גז הרכב אמור לתת קיק.

מישהו מבין בזה?

פורסם

מה זה אין הבדל. שאתה מתחיל מ-0 ל-120 קיק הוא יעביר את כל ההילוכים בטורים גבוהים 6 אלף טור עד האדום. ואם תשחר את הרגל הוא יעביר גם ב-3 טור ו-4 טור אז כן יש הבדל.

ואם תפתח עם רגל כבדה ולא פול אז הוא יעביר ב-5 אלף טור זה המצב אצלך?

פורסם

תן הצצה על השטיח של הרכב, תראה שהוא לא מונע מהדוושה להגיע עד למטה.

זה נשמע מטומטם, אבל אלמרה שקניתי לפני שנים רבות סירבה לתת קיק כשלקחתי אותה הביתה, כל הדרך דימיינתי את הצרות שמצפות לי, אך בסוף זה היה השטיח שהתקפל בקצה שלו מתחת לדוושת הגז ומנע ממנה לרדת עד למטה

• מעניין 1

כבר חתמתי...

פורסם

אין "קיק" בפרימרה, מכיוון שמותקן בה גיר רציף CVT. בלחיצה חזקה יעלה הסל"ד והרכב יאיץ מהר יותר, אבל ההרגשה שונה מאשר ברכבים עם תיבה אוטומטית "רגילה"/פלנטרית.

פורסם

מוזר.

זה רכב עם מנוע 2000 יש לי גולף 1600 אני עולה איתו את העליה בלי להתאמץ על 80 או 90 בניסן אני יכול ללחוץ פול גז והוא יגיע ל60 אבל מטפס לאט.

אם אני ילחץ רבע גז הוא יסע אותו דבר

• תוכן חדש...