Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה הבנטלי קונטיננטל GT של ברקוביץ .

0-100 ב4.7 שניות ומהירות סופית לא מוגבלת במחשב - 320 קמש .

בכל מקרה אוטו כזה הוא Overkill לגמרי לכבישים האיכותיים של הארץ

שוב הבנת הנקרא :evil:

לא 2 דלתות!!!!!

הבנטלי 2 דל' ופה מבקשים על רכב סלון 4\5 דלתות

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אני מאמין שיש כאן 2 קטגוריות

משופרות: ההונדה שלפי הסיפורים יש יותר מ 600 כ''ס (אם זה נכון כמובן), או איזה אימפרזה משופרת

שאנחנו עוד לא יודעים עליה...

סטנדרתיות: ב.מ.וו M5 או מרצדס (אני לא מתמצא בדגמים שלהם).

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

פותח השרשור מתבקש לפנות אליי ולהבהיר את כוונתו , כפי ששאלתי בהודעתי הקודמת בשרשור.

בינתיים , אני נועל , כי סבתא שלי שיפרה את הטנדר 404 שהיה להם (זה כן רכב סלון. הוא היה עמוס קבוע עם הסלון שלהם. סבתא שלי לא הסכימה לשבת על סלון של מישהו אחר) עם NOS , כך שהגיע ל-374 קמ"ש. BEAT THIS...

די נמאס שכ"א זורק איזה סיפור על ההיא וההוא ששיפרו ככה וככה ,או ראו במקרה את הרולס של השאה הפרסי מסתובבת בג'בל ברבוניה.יש לכם בשביל זה את השרשור הנפלא -"יחידה (101) בארץ"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...