Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה כרטיס אשראי כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור בנוגע לכרטיסי אשראי כבר התיישן ואני צריך לעשות כרטיס אשראי. אין הטבה בעבודה ובבנק מנסים את שיטת מצליח (דמי כרטיס + עמלות שימוש ומשיכה מפלציתות) בגדול הכרטיס משומש לקניות באינטרנט (חשוב עמלת המרת מט"ח נמוכה) וקניות בסופר (רמי לוי או חצי חינם)

פורסם

עמלות חו"ל זה בדרך כלל כסף קטן. הכרטיסים הפטורים ניתנים ליודעי ח"ן בלבד, אבל בדוק את הכרטיסים היעודיים, למשל לעליאקספרס.

אני משתמש בכרטיס פלייקארד משולב דיינרס ומאסטרקארד שנותן הנחה של 50% על עמלת המרת מט"ח, ואפשר לקבל הנחה בשיעור דמי הכרטיס בשימוש ב-400 ש"ח בחודש, צריך לחדש פעם בשנה. הבעיה עם כרטיס זה הוא שיש מקומות שלא מקבלים אל הדיינרס, אז כאל נותנת חינם גם מאסטרקארד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה ההוצאה החודשית שלך בדרך כלל?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הזכרתי את הפלייקארד כיוון שההחזר שלו הוא בשימוש חודשי נמוך (400ש"ח) בעוד שמרבית הכרטיסים האחרים* מצריכים שחמוש באלפי שקלים, וגם אז הזיכוי לא מלא.

* יש כרטיסים ללא דמי שימוש חודשיים וללא הטבות. אני לא מכיר אותם, אבל סביר שעמלת הנמרה בהם לא מוזלת. לכן עדיף לבדוק כרטיסי מועדון לפי השימוש הצפוי, ולעדכן פעם בשנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כדאי להחזיק בכרטיסים של ארגוני עובדים גדולים. הם פטורים מעמלות כרטיס ויש בהם לא מעט הנחות במעמד החיוב.

הבעיה שאם אתה לא חבר באחד מארגונים כאלה, להנפיק כרטיס כזה בדרך המלך לא תצליח.

אבל יש מצב שסוכן שטח שלהם שרוצה לגזור עמלת הנפקת כרטיס יסכים להנפיק לך גם אם אתה רק חבר/אח/בן דוד של מישהו כזה

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אני מחזיק בכל מיני כרטיסי מועדון, אשתי עוד יותר. מצריך קצת juggling ותשומת לב להפסקת הטבות, בדרך כלל שיחת טלפון מסדרת את העניין. אבל לפעמים אין ברירה וצריך להחליף כרטיס. 

הצטרפות למועדונים "מהצד" כפי שהציע @om2- לא נתקלתי, אבל לנסות לא מזיק. לכל היותר תקבל תשובה שלילית.

פורסם

אם חשוב לך עמלה נמוכה בהמרת מט"ח ו0 עמלות דמי כרטיס -  במקס יש לך את הכרטיס של קבוצת הפייסבוק I Need it. אין עמלת דמי כרטיס, לא עכשיו ולא אף פעם (לפחות עד הודעה חדשה אחרת).

עמלת המרת מטח של 1% בלבד, בחירה בין ויזה למאסטרקארד.

צריך רק להצטרף לקבוצה שלהם בפייסבוק ולהעלות צילום שאכן אתה בקבוצה בזמן הגשת הבקשה להנפיק את הכרטיס. שטויות.

בכללי, התנאים של הכרטיס טובים וגם מקבלים איתו גיפט קארד נטען שנותן 16.5 אחוז הנחה בהרבה מקומות. זה הכרטיס החינמי הכי טוב שאפשר לקבל לדעתי. ממליץ.

כל הפרטים כאן: https://www.max.co.il/cards/card/2867

*אין לי שום קשר לקבוצה, מחזיק בכרטיס הזה כבר מעל שנה ומשתמש בו לכל הקניות שלי אונליין.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

הזכרתי את הפלייקארד כיוון שההחזר שלו הוא בשימוש חודשי נמוך (400ש"ח) בעוד שמרבית הכרטיסים האחרים* מצריכים שחמוש באלפי שקלים, וגם אז הזיכוי לא מלא.

בכרטיס הפלייקארד החדש לא ניתן לקבל החזר על דמי הכרטיס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...