Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב דרך מקס / max

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת האשראי מקס התחילה להציע לאחרונה ביטוחים, כסוג של סוכנות ביטוח.

בפועל, ביטוח הרכב דרך AIG כרגע.

אם מישהו ניסה, ספרו רשמים, מחירים...

פורסם

זה ביטוח דרך AIG בדיוק כמו כל ביטוח אחר, והמחירים תלויים בנתוני הנהג, הרכב, ואיזור המגורים של המשתמש העיקרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לפני כחצי שנה מקס קיבלה רשיון סוכן ביטוח, כך שהמהלך היה ידוע. 

סה"כ מדובר במהלך יחסית חדש כך שצריך להמתין לניסיון של אנשים.

לגבי מחירים - זה עניין אישי, ומשתנה מחודש לחודש אם לא מיום ליום. לפני רכישת פוליסה כדאי לבצע סקר שוק ומו"מ עם מספר סוכנויות וחברות, על מנת למצוא את העסקה המתאימה ביותר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הצטרפתי לביטוח דרך מקס אחרי שנתיים דרך וובי,

להרגשתי הם מנסים לחדור לשוק אפילו במחירים על גבול ההפסד,

קיבלתי מהם את ההצעה הכי טובה מכל יתר חברות הביטוח בהפרש די גדול (כ-15% ביחס להצעה הקרובה)

בנוסף קבלתי מהם כל מיני הטבות (ביטוח ארנק, שירותי דרך כולל דלק וכו') וכן ביטול השתתפות עצמית בתאונה במידה והנזק על על 9,000 ש"ח.

לפי דעתי שווה לבדוק איתם לפני חידוש ביטוח.

פורסם

בדקתי לחובה ו-ג'. לא הציעו שום דבר מיוחד. עדיף בשתי החברות החדשות.

בסוף השיחה ביקשתי שימחקו את הפרטים האישיים, הנציגה הגיבה בעוינות.

פורסם

אז לפי מה שאני מבחין זה כמו ללכת לעשות ישירות מול AIG, אם כן אז לצערי אני לא יכול לעזור לך עם זה. אני מבוטח בליברה שאגב נתנו לי את הצעה הכי טובה בזמנו, עם כיסוי ביטוחי מקיף שכולל פגע וברח מה שחברות אחרות לא כוללות לדעתי  וגם הפרמיה לא עולה אוטומטית

• תוכן חדש...