Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוויקיפדיה בהרבה נושאים מתארים את שטחי הרשות הפלסטינית כ State of Palestine ולא כ"שטחי הרשות הפלסטינית" כמו שזה מתואר בוויקיפדיה בעברית.

האם זאת ההגדרה המקובלת ?

האם מדובר בסוג של נסיונות גרילה לשנות את המציאות ולקבוע עובדות, האם עורכי וויקיפדיה הישראלים לא קיימים?

רק לעשות דיסקליימר. אין לי שום בעיה פוליטית עם זה, רק שמפריעה לי הבריונות הזאת ברשת, אם מדובר בהגדרה לא נכונה.

Screenshot_2020-12-20-13-36-26-741_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2020-12-20-13-39-42-954_com.android.chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

מסוג הנושאים שיש עליהם "מלחמות עריכה". צקיך לבדוק כמה ערכים מתאימיםמיש ולעבור על היסטוריית העריכה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ב88 עראפת הכריז על הקמת מדינת פלסטין, חודש אחרי ההכרזה האו"ם הצביע שהוא מכיר בהכרזה.

האם קיימת מדינת פלסטין ? תלוי את מי שואלים.

עפ"י המשפט הבינלאומי - לא , עפ"י האו"ם - כן.

פורסם

עד כמה שאני יודע, לרשות הפלסטינית אין חברות מלאה של מדינה באו"ם.

היתה איזו הצבעה שעברה במליאה, אבל למיטב ידיעתי לא במועצת הביטחון.

פורסם

באותו הקשר, משהו שניתקלתי בו אתמול

• אהבתי 1

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני כשעה, bobi כתב:

האם עורכי וויקיפדיה הישראלים לא קיימים?

הם קיימים, אבל עסוקים כל היום במחיקת מידע שימושי מהערכים בשפה העברית בגלל שהם "לא נראים כמו ערך אנציקלופדי".

בנוגע לעניינים רגישים מהסגנון שהעלית - הגדרות טריטוריה ויישויות מדיניות - זה ויכוח שאי אפשר לנצח בו, הכול תלוי לאן נושבת הרוח של דעת הקהל. תמיד אפשר להעלות תהיות ושאלות בעמוד השיחה, אם יש לך זמן פנוי בכמויות בלתי סבירות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, Katom כתב:

ב88 עראפת הכריז על הקמת מדינת פלסטין, חודש אחרי ההכרזה האו"ם הצביע שהוא מכיר בהכרזה.

האם קיימת מדינת פלסטין ? תלוי את מי שואלים.

עפ"י המשפט הבינלאומי - לא , עפ"י האו"ם - כן.

זה פשוט לא נכון, אין חברת או״מ בשם "state of Palestine"

https://www.un.org/en/member-states/index.html#gotoP

ההצבעה ב-88 הייתה משהו מאוד דקלרטיבי.

בכדי שמדינה חדשה תצטרף לאו״ם יש צורך בהמלצה של מועצת הביטחון לפני ההצבעה במליאה - וזה לא קרה.

https://he.wikipedia.org/wiki/האומות_המאוחדות#חברות

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם
לפני 7 דקות, Asaf-R כתב:

אין חברת או״מ בשם "state of Palestine"

לא טענתי שיש. 

אין קשר בין הכרה לבין חברות באו"ם.

שוויץ הצטרפה רק ב2002, זה אומר שעד 2002 האו"ם לא הכיר בה ?

פורסם

בוויקופדיה כותבים הרבה שטויות ועורכים את זה בלי הפסקה.

מה שכתוב בשפות שונות לפעמים שונה לגמרי.

הערך של קמלה האריס שונה יותר מ 500 פעם בזמן האחרון בשביל להתאים אותה לתפקיד.

ערבים משנים הרבה דברים בקשר לישראל.

תרשם בתור עורך של וויקיפדיה ותכתוב מה שאתה רוצה.

מה שכתוב שם זה הכל אינטרסים של אנשים

אייל

פורסם

הצלחת לסקרן אותי.  לפי ה ISO, אכן מדובר ב the State of Palestine - קישור https://www.iso.org/obp/ui/#iso:code:3166:PS

מעניין לשמוע את דעת פרופ' ישעיהו ליבוביץ ע"ה בעניין -

"על זכות משפטית אפשר להתדיין ואפשר להתווכח...  אבל על תודעה אי אפשר להתמקח":

No worries 8)

• תוכן חדש...