Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצורף סרטון.

מה לדעתכם יכול להיות מקור הרעש?

במוסך אמרו שצריך לפרק דשבורד וזה עלות של 1500-2500 שקל וזה רק כדי לבדוק, לא מבטיחים שיפתרו את התקלה, ואולי זה בכלל מהגיר...

פורסם

האם בהאצה,שילוב ההילוכים חלק ? (זה גיר 4 הילוכים אפשר באוזן גם בלתי מקצועית לשמוע אעפ"יח שאין מד סל"ד ברכב -האם יש העברות הילוך חלקות )

אם כן,הבעיה לא מהגיר אבל,לפי מה שנשמע בסרטון זאת אפשרות טיפה יותר ריאלית (לא בהכרח התקלה) מאשר הדאשבורד,שאני לא לא יודע מה רוצים ממנו.

אם הנאמר בשורה 1 תקין הרעש יכול להיות מהאגזוז/ממיר קטליטי  או סעפת הפליטה שיש בה סדק גדול ולכן היא מרעישה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כשהרכב 'קר', ההעברות לא חלקות, אבל לאחר כמה דקות, נראה לי שהעברות סבבה לגמרי.

ממיר קטליטי הוחלף לפני כמה חודשים. הרעש היה קיים גם לפני ההחלפה שלו, ונשאר גם אחריו. ונכנסתי מתחת לרכב, גם כשהוא היה מונע כדי לחפש סדק, אבל לא ראיתי שום דבר.. צריך כלי כלשהו כדי למצוא סדק?

בקיצור, אתה אומר שהכתובת היא מכון גירים? ומה לדעתך התבלה שם? האמת היא תצרוכת הדלק עלתה, ולפי מה שקראתי, זה בהחלט יכול להיות להעיד על גיר בסוף חייו (אם כי שוב, אין לי מושג מה בדיוק התבלה שם). האם חיישן מהירות גיר תקול יכול להיות גורם לבעיה?

פורסם

לפי הסרטון לא נשמע שהעעברות משהו אבל הסרטון אולי לא משקף את כל המצב לאמיתו.

מכון גירים ידע לומר האם הגיר תקין או אם לאו.

במקרה,שהתקלה בגיר-/שיפוץ שלו יכול לעלות כמו עלות הרכב ולהביא גיר מפירוק בזול זה הימור גדול.

במצב הזה,תעשה חושבים,האם אתה מעוניין להחזיק ברכב עוד זמן רב ואז אתה מתקן וממשיך לנסוע או מוכר את הרכב לפירוק אם יש לך אפשרות להשתדרג משמעותית לרכב בתקציב בטווח של 25-30K לפחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...