Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מומלץ לפיג'ו סיטרואן (ורנו) בירושלים...

דב קרדו
שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

"המוסך של מומו", ברחוב חרשי הברזל 19 בתלפיות. מומחה לרכבי הקבוצה שהזכרת.

איש מקצוע אמיתי, "של פעם", אמין, מתקשר, וכל מה שצריך במוסכניק אמיתי.

אשמח אם תחזור לכאן כדי לאשר את ההמלצה...

עריכה אחרונה על ידי pasat04
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדיברתי עכשיו עם רותם, הבן, ואכן התרשמתי, אם כי הם מתרחקים מהצרפתיות היותר חדישות...

ותודה רבה, כמובן!

עריכה אחרונה על ידי דב קרדו

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המוסך הכי טוב לקבוצה שהזכרת נמצא ביציאה מירושלים כביש מס' 1 מערבה, רח' תושיה 24 תל אביב. מוסך גבע.

כירושלמי בעברי הייתי נוסע במיוחד וזאת לאחר שדגמתי לא מעט מהמוסכים בירושלים. גם כיום כשגר בעיר אחרת עדיין נוסע למעלה מ50 ק"מ לכל צד רק בשביל שבאוטו שלי יגעו יוסי ורונן בלבד.

ולא, הם לא בורחים מ"הצרפתיות החדשות" (מה זה השטות הזאת?)

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...