Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כשעשיתי כיוון פרונט ברכב הגלגלים הקדמיים שלי הועברו אחורה ולהיפך, כשביקרתי במוסך מורשה מאזדה לטיפול הם החזירו את הגלגלים לאיך שהיו לפני. יש לי מאזדה 3 ספיריט 2011. האם באמת יש הבדל?

עריכה אחרונה על ידי ItayG2112
פורסם

זה נקרא הצלבה, משהו שעקרונית אמורים לעשות בכל טיפול במוסך אך המוסכים בארץ לא נוהגים לבצע. המטרה העיקרית היא ליצור שחיקה אחידה של הגלגלים ולהאריך את השימוש בהם. הגלגלים המניעים נשחקים מהר יותר ולכן כאשר מצליבים את הקדמיים עם האחוריים  אפשר להשיג שחיקה אחידה ושימוש ארוך יותר בצמיגים, עקרונית. 

פורסם

הטיפול האחרון שלי היה באוגוסט, והחלפתי צמיגים קדמיים השבוע, והוא החליף את האחוריים עם הקדמיים שוב. זה בסדר אז?

פורסם (נערך)

אם מחליפים זוג צמיגים עדיף להתקין את הצמיגים חדשים מאחור.

הסיבה היא שאם יהיה כשל בצמיג יהיה לנהג הרבה יותר קשה לתקן אותו אם הכשל הזה יקרה בצמיג אחורי.

הסיכוי לכשל בצמיג חדש נמוך יותר ולכן עדיף להתקין אותו על הסרן האחורי.

עריכה אחרונה על ידי shugiflex
  • אהבתי 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מת על התאוריה הזאת. מעניין לשמוע לכמה אנשים בעשור האחרון התפוצץ צמיג בנסיעה כתוצאה מכשל (*צמיג לא זבל סיני).
ברכב ללא בקרות, אני מסכים - לאבד זנב על רטוב למי שאין לו מושג זה מתכון לאסון וזה יכול לקרות עם צמיג שחוק, ברכב מודרני עם בקרות, אעדיף את מרחקי הבלימה ויכולת הפניה העדיפים של צמיג חדש.
בכל מקרה ממליץ לא להגיע למצב שיש אבדן ביצועים משמעותי בצמיגים שלכם.

לגבי השאלה של פותח השרשור - ברכב פרטי סטנדרטי הגלגלים זהים לחלוטין (ברכבי ספורט ורכבים מסחריים יכול להיות הבדל, כשהגלגלים האחוריים יהיו רחבים יותר או ג'אנט כפול).
מה שכן משתנה הוא השחיקה, ברכב בעל הנעה קדמית כמו שלך הסרן הקדמי עושה הכל, גם בולם גם מאיץ גם פונה - ולכן הצמיגים הקדמיים נשחקים מהר יותר, עושים רוטציה כדי לאזן את השחיקה בין 4 הצמיגים.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...