Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מיצובישי ספייס סטאר 2014 ידנית, בעוד כחודש אני צריך להכניס את הרכב לטיפול שנתי במוסך, משוטטות פה בפורום שמתי לב שרוב האנשים כאן מזמינים את החלפים בעצמם ונותנים למוסך שרק יבצע את העבודה, אני רוצה להתחיל לטפל גם בצורה הזאת משום שקשה לי לסמוך על המוסכניק בעניין איכות החלפים שהוא מזמין.

בכל מקרה דרך הפורום כאן הבנתי איך לבחור שמן למנוע ונוזל קירור, אבל כשמדובר בפילטר שמן\פילטר מים ובעצם כל חלק ברכב שדורש מק"ט ספציפי שיתאים אין לי מושג איך לברר מה המק"ט שיתאים לרכב שלי.

אני רוצה ללמוד לדעת לחפש מקטים לרכב באינטרנט באופן כללי שאולי גם אצטרך לעזור למשפחה\חברים.

אפשר לדעת איך אתם מוצאים את המק"ט שאתם מחפשים בצורה הכי מדויקת שלא יהיו טעויות בבחירת המק"ט?

תודה רבה,

רועי

פורסם

המוסכניק שלך לא יקבל את זה בעין יפה למרות שיש חוק.

יקח לך מחיר עבודה יותר יקר ויזהיר אותך שאין אחריות על החלפים.

איך קונים אתה הולך לחנות חלפים הם כבר מוצאים לך הכול.

פורסם (נערך)

קודם כל: אין דבר כזה פילטר מים, אולי התכוונת לפילטר אוויר.

תשים לב שבחלק מהשווקים הספייס סטאר נקראת מיראז', ולפני שאתה מתחיל להזמין דברים, תדע מה מותר לך להזמין ומה לא ניתן, ואת ההגבלות מבחינת מע"מ משקל וכ"ו.

יש כמה דרכים למצוא מקטי"ם לחלפים עבור הרכב שלך:

1. אתה יכול להסתכל על קבלות מטיפולים קודמים במוסך ייבואן (בהנחה והוא טופל במוסך ייבואן בעברו) ולקחת משמה את המקטי"ם. זו שיטה נחמדה שלא דורשת מאמץ, רק המצאות של הקבלה במסמכי הרכב שלך.

2. חיפוש באתרים של מקטי"ם כמו http://www.catcar.info/en/ ויש עוד כמה. תשתמש במס' ה-VIN שלך וזה יקל עלייך את החיפוש. המס' מופיע ברישיון הרכב שלך.

3. הכי פשוט לפי דעתי: שלח את הרישיון רכב שלך לאחד מחנויות החלפים המומלצים בפורום כמו משה חלפים בפ"ת או אבי חלפים ברחובות או אוטוסטור בחולון והם יתאימו לך הכל בלי בעיה, בתוספת של 25-35 ש"ח משלוח תקבל הכל עד הבית.

לגבי מה שאמר roy142, תבדוק עם המוסך שלך שהוא מוכן שאתה תביא את החלפים, לא כולם מוכנים.

עריכה אחרונה על ידי dotan123
  • תוכן חדש...