Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גילגל ארגמן.

@IsraCar הדיון על גוגל לנס כבר התנהל פה מולך (ובעוד הזדמנויות). והרי שלא חשפתי מה המיקום עד רגע זה, כדי לתת הזדמנות למי שלא משתמש בו (או משתמש ולא מודה) ורוצה לנחש.

בסוף, לדעתי, יש כאן בכל מקרה ערך מוסף של הכרת הארץ. מה ההבדל אם תותח כמו @קורן בן אשר מזהה בשניות מקומות עלומים כי הוא הסתובב בכל הארץ או שמישהו נעזר בגוגל עם או בלי אמצעים וידע אחרים? 

• מעניין 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

או הבריטים, שבנו במלחמת העולם הראשונה מספר מסילות צרות בשרון ובירושלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הייתי שם שנים, אבל אולי זה הגשר הישן שמעל נחל חדרה, ביציאה מתחנת חדרה מזרח? שיפצו שם, אז אני לא יודע אם זה נגיש בכלל. אבל בגדול, ככה זה נראה בזמנו, הפסים נעלמים לתוך (מתחת) השדות.

פורסם

רמזים:

תקופת מלחמת העולם הראשונה. נבנתה במקור על ידי הטורקים. יעוד צבאי.

• מעניין 1

פורסם
לפני 14 שעות, Tom_22 כתב:

אזור עין שמר? 

עריכה: כן, בערך מרכז התמונה בגוגל מפות ומשקיף מעט לשמאל התמונה.

צודק, אשמך להסבר איך הגעת לזה...הרצתי את התמונות בכל מיני כלים לפני שהעלתי ולא עלה משהו חד משמעי :-)

לפני 13 שעות, baer כתב:

פה?

כנראה אתה גם צודק. זה ה Deauville railroad שמסומנת שם, אם כי אני לא לגמרי סגור שזה בדיוק המקום הזה. 

בכל מקרה התשובה פה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...