Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
לאחרונה שמתי לב לנקודות דהויות בצבע לבן של הלקה בגג הרכב.
רציתי לשאול איך אפשר למנוע את המשך ההתפשטות שלהן והאם אפשר לשקם את המצב ע"י פלסטלינה-פוליש-ווקס?

אילו חומרים מומלצים כדאי להשתמש?

באופן כללי מצב הצבע לא מזהיר במיוחד, הרכב עומד לרוב תחת שמש ישירה אז אם יש חומרים ייעודים לכך אשמח לשמוע.

20201101_161535.thumb.jpg.66ae3b8c460dbe2e065a2b73d196c931.jpg

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

זה רק תחילת קילופי לכה, יש עדיין תקווה. (אולי) רכב שעומד בשמש זה פחות גרוע מאשר רכב שלא עובר טיפול כלשהו. 

להערכתי אפשר לנסות לעשות ציפוי ננו איכותי לאחר טיפול מקיף שיעצור את הקילופי לכה. נסה לברר ריסטור FX הם מתמחים 

בשחזור צבע על ידי חיבור לכה חדשה על בסיס כימי, על הלכה הקיימת. 

פורסם

אם אבצע בעצמי פוליש ואחר כך יישום של ווקס יועיל?
Meguiar's Ultimate Polish יכול להתאים?

פורסם

זה יכול למנוע מעט אבל לא בטוח כמה זמן זה יחזיק. 

כמובן שתהיה חייב לעשות טיפול כולל פלסטלינה ,פוליש ואוטם צבע, לא ווקס שיורד תוך שבוע שבועיים. ( עדיף ציפוי עמיד)

• אהבתי 1
פורסם

לדעתי כתם הזה לא ניתן להורידי,זה סליחה על מילה"חרא "של ציפורים, זה כמו חומצה אם אין מספיק הגנה ללכה ונישאר לזמן רב אז נישאר סימן כזה.

אתה כן יכול לעשול כל טיפול דיטיילינג לבד, אני אישית פחות מתחבר לחומרים של מגווירס ובטח שלא בווקסים שלהם.

לא חובה ננו קרמי, אם אתה שומר על הרכב כמו שותף לבד עם חומרים סברים ונותן הגנה מתאימה אפשרי גם אוטם טוב או ווקס טוב כל שבוע או שבועיים לבד,או חודש לפי הוראות היצרן של חומר.

יש חברות טובות יותר       ,כי הם נותנים תוצאות טובות יותר לאורך זמן גדול יותרי,אני לא נגד מגווירס כחברה, אני מכיר בעלים ומינהלי חברה זו, וגם חלק ממוצרים כן עובד, פשוט פולישים שלהם ווקסים לא הכי נותנים תוצאות.

אני אישית במקרים כאלו מציעים ווקס של ANGELWAX עם פינגמנט של צבע כסף, ברכבים בצבע כסף, כידי לטשתש במעט לאחר פוליש,את הפגיע של כתם כולל עצרת היתפשתות(תרא באינטרנט כל מוצר ותחליט מה שמתאים לך)

בהצלחה לכל בחירה שלך ושל כל אחד

יעקב אלטר

angelwax-ag.jpg

• אהבתי 3
פורסם

אין מה להתנצל אני אומר את זה כל הזמן וזו האמת. Meguiars חברה שעושה פולישים טובים +,  ווקסים ברמה  נמוכה.

את הוקסים שלהם לא הייתי מיישם מעל הרכב שלי (לאחר אין ספור ניסיונות) גם לא בצחוק. (אין להם שום יכולת כיסוי ולא עמידות)

מוזר שחברה מוכרת ומכובדת שנמצאת ברמת האמצע, מייצרת ווקסים ברמת נמוכה ביותר לעומת הפולישים שהם באמת טובים. (בחלקם)

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני מחפש את החומר שידרוש ממני הכי פחות תחזוקה לעיתים תכופות למקרה זה, מה מתאים לכך? אוטם צבע\ווקס?

בהזדמנות זאת הייתי רוצה לבקש המלצה לפוליש מומלץ.
מעדיף להזמין דרך האינטרנט (אם יש מחנויות בארץ אפילו יותר טוב).

המוצרים של chimical guys יעשו את העבודה?

פורסם

כאמור פולישים של Meguiars יכולים להספיק (אוטוסוטר וכד') אוטם צבע כמו מנזרנה או ווקס ANGELWAX

כמו שהציע יעקב יכולים להספיק בהחלט לדרישות שלך. שוב, זה רק עזרה ראשונה כי אתה חייב טיפול יסודי על ידי בעל מקצוע.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...