Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2020 מכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורום

אחרי שירוך לוחם בגולני שרק רציתי כבר שיהיה לי רכב משלי השתחררתי ולאחר שלושה חודשים קניתי גולף 2020 1.5 טורבו ואלה אני די בסדר ויחסית שמח עליה רכב צעיר יחסית דינאמי אבל לא שיא החוזק כןהוא זריז וטוב אבל מרגיש שצריך עוד כוח והגיר לא וואו מבחינת העברות הילוכים בעיר ונוחות כל פעם קופץ אחרי במפרים או בכיכרות.. 

ומה שעשיתי עם הרכב קניתי אותו בשותפות עם אמא שלי והבנתי שעשיתי את טעות חיי.. לא מסתדר לנו  להחזיק רכב בשותפות אני מנסה להסתדר איתה ובסוף יוצא שהיא נוסעת לעבודה ואני ממשיך לנסוע לעבודה באוטובוסים ורק מחמש אחרהצהריים יש לי את הרכב ולפני זה הייתי בטוח שכן שאסתדר ועוד שנתיים אצטרך רכב ללימודים ולא יהיה לי פיתרון אבל טעות של צעירים מה לעשות.

אני חושב שאין אפשרות אחרת אלא למכור ואז יהיה לי בערך 80 אלף.

האמת שנדלקתי מאוד על וולו ההתלבטות שלי היא או s60 או v40, כמובן רק r design plus (גרסה הבכירה ביותר 245 כוח סוס)  מאוד אהבתי את הכוח של וולוו ושהסלון  מעור והכיסא נהג חשמלי ו245 כוח סוס לגרסת הR design plus .. אבל מצד שני מפחד שאמכור ואתבאס על הגולף שאין לי אותה יותר מבחינת לאדע איכות למרות שהכיסאות מרשת כזאת ואין תאורת לד קדמית ..

מצד שני אין ברירה ואני צריך להתחיל לפעול, למישהו יש תשובות מניסיון ועצות בשבילי? מצטער על החפירה זה נושא ממש רגיש בשביל ואני אשמח לעזרה, תודה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי Danieli55011
פורסם
לפני שעה, pooh-bear כתב:

מה בדיוק השאלה? התבלבלתי...

האם זה נכון באמת למכור את הרכב שהוצאתי מהחברה עקב בעיות בשותפות?

ואיך הוולוו v40 לצעיר בן 21 עם ציפיות ל5 שנים אחזקה.

פורסם
לפני 12 דקות, Danieli55011 כתב:

האם זה נכון באמת למכור את הרכב שהוצאתי מהחברה עקב בעיות בשותפות?

זה בוודאי לא נכון כלכלית למכור רכב חדש בגלל סיבות שלא נוגעות לרכב עצמו. אני מקווה שאתה לא מצפה שנתערב במערכת היחסיך בינך ובין אמך.

לפני 12 דקות, Danieli55011 כתב:

ואיך הוולוו v40 לצעיר בן 21 עם ציפיות ל5 שנים אחזקה.

זה לא הרכב הכי זול לתחזוקה, אבל לא קטסטרופה נוראית ברמה של חמש ספרות כל שנה. יש בפורום רכב כזה או שניים, ואפילו מועדון וולוו - אני בטוח שתמצא שם לא מעט מידע. זה לא רכב צעירים קלאסי, אבל זה כבר ממש תלוי מה אתה מחפש.

• רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 3 שעות, pooh-bear כתב:

זה בוודאי לא נכון כלכלית למכור רכב חדש בגלל סיבות שלא נוגעות לרכב עצמו. אני מקווה שאתה לא מצפה שנתערב במערכת היחסיך בינך ובין אמך.

זה לא הרכב הכי זול לתחזוקה, אבל לא קטסטרופה נוראית ברמה של חמש ספרות כל שנה. יש בפורום רכב כזה או שניים, ואפילו מועדון וולוו - אני בטוח שתמצא שם לא מעט מידע. זה לא רכב צעירים קלאסי, אבל זה כבר ממש תלוי מה אתה מחפש.

סגור תודה!

פורסם

קח בחשבון' שבS60 ,הT5 ,אתה לא מרגיש את התאוצה והוא מרגיש הרבה יותר אטי ממה שהוא באמת,והרכב מרגיש כבד ולא דינאמי.

הגולף,למרות שלא אני אישית לא אוהב את הרכבים האלה ,יותר מתאימים לבחור צעיר. 

• תוכן חדש...