Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, 

יש ברשותי רכב ניסאן קשקאי 2012 עם רמקולים מקוריים של bose, בנוסף יש גם סאבוופר של bose שנמצא צמוד לגלגל ספייר.

ככל הנראה גם יש ברכב מגבר מקורי של החברה שכנראה ממוקם מתחת לכסא שליד הנהג.

בעל הרכב הקודם שממנו רכשתי את הרכב כנראה החליף את מערכת המולטימדיה למערכת כזאת של Kenwood והסאבוופר והמגבר כנראה מנותקים.

אני מעוניין להחליף למערכת מולטימדיה של אנדרואיד עם מסך 10 אינץ', יש המלצות?

בנוסף, איך ניתן לחבר את המגבר והסאבוופר כך שיעבדו כי כנראה הם מנותקים כרגע.

האם המסגרת פאנל של המולטימדיה הנוכחית תתאים למסך גדול יותר?

פורסם (נערך)

אם יש כבר מולטימדיה של קנווד שיש להם בדרך כלל ציוד טוב {ואם אפשר שתציין את הדגם של המערכת מה טוב}

לא הייתי רץ להחליף אותה כל כך מהר,אלא אם כן היא באמת ישנה ולא עומדת בסטנדרטים של היום.

אתה יכול לרכוש joying multimedia שמומלצת בפורום יש להם המון דגמים במידות שונות.

בנוגע למסגרת רדיו ,קנווד מגיעים בדרך כלל בגודל 2DIN סטנדרטי ,כך שאני מעריך שיש לך מיקום 2DIN.

מה שאתה תצרך זה מערכת עם יחידה 2DIN אבל עם מסך 10

כמו זאת למשל:

https://www.joyingauto.com/double-din-car-radio/10-1-inch-double-din.html

בנוגע לסאב ולמגבר מתקין מקצועי צריך לראות מדוע הם אינם מחוברים ומה מצבם.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם
לפני 53 דקות, AUDIO KING כתב:

אם יש כבר מולטימדיה של קנווד שיש להם בדרך כלל ציוד טוב {ואם אפשר שתציין את הדגם של המערכת מה טוב}

לא הייתי רץ להחליף אותה כל כך מהר,אלא אם כן היא באמת ישנה ולא עומדת בסטנדרטים של היום.

אתה יכול לרכוש joying multimedia שמומלצת בפורום יש להם המון דגמים במידות שונות.

בנוגע למסגרת רדיו ,קנווד מגיעים בדרך כלל בגודל 2DIN סטנדרטי ,כך שאני מעריך שיש לך מיקום 2DIN.

מה שאתה תצרך זה מערכת עם יחידה 2DIN אבל עם מסך 10

כמו זאת למשל:

https://www.joyingauto.com/double-din-car-radio/10-1-inch-double-din.html

בנוגע לסאב ולמגבר מתקין מקצועי צריך לראות מדוע הם אינם מחוברים ומה מצבם.

אכן המולטימדיה של קנווד דיי ישנה, לא מתאימה לנו היום אלילו מבחינה שאין שליטה מההגה דרך המולטימדיה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...