Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני עד 20K

shachar187
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד לנסיעות בעיקר בעיר אבל עם גיחות בינעירוניות, צריך להיות אוטומט, אמין וחסכוני ככל הניתן.

הרכב יחליף גטס 2006 שחלפו ימיה.

מיקרה - הבנתי גיר פחות אמין.

פיקנטו/I10 - לא מצאתי בעיות, אבל נראה לי שתקציב הזה השנתונים נמוכים יותר. תקנו אותי אם אני טועה

ספייס סטאר - נשמעת כאופציה מעולה, אבל מי שאמורה לקנות את הרכב פחות מתלהבת ממנה. נהגה בה בעבר ולא אהבה אותה כלכך, היא לא זוכרת למה.

אופציות נוספות שכדאי לשקול?

תודה מראש

פורסם

בדקתי איתה ואי אפשר למתוח את התקציב.

i10 מתחת ל2014 ירדה מהפרק כי אכן מיושנת ולא מהווה שדרוג ביחס לגטס.

מה בדבר פיקנטו בשנתונים נמוכים? חלל הפנים עדיין נראה יחסית מודרני.

פורסם

אם ככה רק הפיקנטו נשארה, הדגם המאובזר הוא ex, הרכב פחות מצטיין בתחום צריכת דלק, אך המנוע סביר והגיר נעים לעומת רובוט שיש לחלק מהמתחרות.

לי הרגישה בעיר נוקשה מעט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיקנטו היא אחלה לגמרי, רק שלא תמצא אחת כזאת שמורה ב-20 אלף. 

התקציב הזה הוא פחות מנקודת התפר בין קניית רכבים מיושנים , לבין קניית רכבים קצת יותר מודרניים שבהם הקפיצה היא די גדולה מבחינת איכות הרכב. 

לא יודע מה המצב הכלכלי, אבל באמת שהייתי מציע בחום להגדיל את התקציב לפחות ל-25 אלף, שם אולי יהיו אופציות טובות, או לחפש רכבים די מיושנים כמו מאזדה 2/סוויפט/גטס שבלי קשר למצוא כאלה שמורים ב-20 אלף זאת משימה קשה. 

• תוכן חדש...