Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עורך דין שמייצג אדם שהואשם בגרימת מותו של רוכב אופניים. אני משוכנע שהמנוח לא היה עןל אופניו בזמן האירוע המצער, והאשם בתאונה נעוץ בהתנהלותו. אני מחפש עדים, שאפשר היה לאתר בקלות קרוב לאירוע. התוכלו לסייע לי לזהות את סוג הרכב? ההגדלות הן מהמצלמה של נתיני ישראל בצומת העוגן.

אם אווכח שיש היענות הצטרף לנסיון לפתח את התעלומה אשתף אתכם בעוד חידות     מקצועיות שפתרונן יכול לסייע לי במשימתי לחשוף את האמת העובדתית באירוע הזה.

תודה

דוד קולקר עו"ד

המכונת הקטנה שפנתה שמאלה..jpg

בסיבוב.png

המכו.jpg

פורסם

כאמור, ניסאן מייקרה. אני חושב שמדובר בדגם ששווק משנת 2014-2019 (אחרי מתיחת הפנים).

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

נראה כמו ניסן מיקרה, נמכרו בארץ מאז 2002 או 2003 כמעט באותה צורה עד לדגם החדש שעולה לכבישים בימים אלו ממש כך שקשה לכוון אותך לטווח השנתון של הרכב הספציפי הזה

פורסם (נערך)

אפשר לראות פחות או יותר שזה לא הדור שנמכר באזור 2002 2003 אלא הצורה שנמכרה בין 2010 ל2014 לפי החלון והפנסים האחוריים. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני מאד מודה לכולכם על הזיהוי המהיר. כל הסימנים מעידים על כך שזו אמנם ניסן מיקרה ובראש הפנס האחורי במרכז הגג מאחור שמאיר בשעת העצירה לפני הצומת.... 

זה היה מהרררררררר.

פורסם

ניסן מיקרה, מאחל שהאמת תנצח 👍

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בתמונה הראשונה אם אני לא טועה הרמזור לפניה שמאלה אדום. בתמונה השנייה כשהרכב באמצע הפניה נראה ככהנ ירוק. בתמונה השלישית לא רואים את הרמזור. הרכב כמו שנאמר ניסן מקרה. הכל כמובן בעיניים שלי.

• תוכן חדש...