Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, shellcase כתב:

הערת ידע כללי: לא מוהלים דלק במים, מוהלים אותו בתוצרי נפט אחרים זולים יותר.
אם החלפת סליל הצתה (ולא כוהל כמו בוודקה או קוהל, שזה בכלל לא מילה, באנגלית נקרא ignition coil) וזה השינוי היחיד שבוצע שגרם לפגיעה בצריכת הדלק - אז הייתי חושד בסליל ההצתה.
תחליף לאחד איכותי, לא צריך לשפוך הון על מקורי, מספיק אחד תחליפי מחברה רצינית כמו Delphi (סדר גודל של 120 דולר כולל משלוח מחו"ל).

תודה.

לפני 7 שעות, רפי לין כתב:

שי עידן שב"מרכז שירות אוטומטיבי" (בעל המוסך) שברח' הסדנאות 5 הרצליה,

טל' 09-9501551.

בהצלחה ובברכה  - רפי לין

תודה

לפני 4 שעות, shellcase כתב:

הערת ידע כללי: לא מוהלים דלק במים, מוהלים אותו בתוצרי נפט אחרים זולים יותר.
אם החלפת סליל הצתה (ולא כוהל כמו בוודקה או קוהל, שזה בכלל לא מילה, באנגלית נקרא ignition coil) וזה השינוי היחיד שבוצע שגרם לפגיעה בצריכת הדלק - אז הייתי חושד בסליל ההצתה.
תחליף לאחד איכותי, לא צריך לשפוך הון על מקורי, מספיק אחד תחליפי מחברה רצינית כמו Delphi (סדר גודל של 120 דולר כולל משלוח מחו"ל).

תודה על התשובה

1.האם סליל ההצתה יכול לגרום לתצרוכת דלק גבוהה מבחינה טכנית? 

2.ומה אם זה לא סליל הצתה ? 

פורסם

המוסכניק אמור לבדוק,  בין היתר, שפילטר האוויר במצב סביר והפלגים והקויל חדשים ומתאימים לרכב (תוודא שאתה יודע את המק"טים של החלקים שהותקנו קודם והחדשים, אם יותקנו). כל המידע על ממצעי המוסך צריכים להופיע בחשבונית. איתה תוכל לדרוש /לתבוע את כספך בחזרה מהמוסך הראשון.

פורסם
לפני 50 דקות, mcaspi כתב:

המוסכניק אמור לבדוק,  בין היתר, שפילטר האוויר במצב סביר והפלגים והקויל חדשים ומתאימים לרכב (תוודא שאתה יודע את המק"טים של החלקים שהותקנו קודם והחדשים, אם יותקנו). כל המידע על ממצעי המוסך צריכים להופיע בחשבונית. איתה תוכל לדרוש /לתבוע את כספך בחזרה מהמוסך הראשון.

תודה על תשובתך

הפילטר כמעט חדש הרכב לאחר- טיפול

הקוויל החלופי  הוזמן מצנטראל ביצחק שדה תל אביב (חלופי) ונאמר על ידם שאין איתו בעיות .

מצתים הוחלפו לחדשים מצנטראל - גם כאן לא מקורי 

לא ברור לי מדוע מחשב חיצוני לא מוצא תקלה . מחשב רכב פנימי לא מתריע על תקלה. 

חשבתי שהיבואן במרכז יפתור לי את הבעיה . ולצערי שלח אותי כלעומת שבאתי עם התקלה.

ממש תעלומה. 

פורסם

אם נסעת עם זיוף מנוע זמן מה, יתכן כי השמן מנוע מהול עם דלק, זה גורם לזיוף של חיישני החמצן או יחס דלק אוויר ועלול להשפיע שלילית על תצרוכת דלק. .

תוציא את הפקק מילוי שמן ותריח. 

פורסם

"ונאמר על ידם שאין איתו בעיות".

אתה/המוסכניק הבא צריכים לוודא לפי מספר מק"ט שהחלקים שהותקנו מתאימים לרכב בנוסף אולי לדברים נוספים. נאמר זה לא מספיק.

לא כל הבעיות המכניות יוצגו ע"י המחשב וכאן באה המיומנות של המוסכניק.

פורסם
בתאריך 3.10.2020 בשעה 01:56, רפי לין כתב:

שי עידן שב"מרכז שירות אוטומטיבי" (בעל המוסך) שברח' הסדנאות 5 הרצליה,

טל' 09-9501551.

בהצלחה ובברכה  - רפי לין

תודה

אעדכן בממצאים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 4.10.2020 בשעה 09:59, GreenblueGreen כתב:

תודה

אעדכן בממצאים.

הייתי אצל שי

נתחיל בזה  ששי והצוות שלו  ממש אחלה 

מסבירי פנים לכל שאלה . עונים לעניין ןבמקצועיות . וכמו כן המקום נקי וחדש.

שי גם ציפר אותי בתוסף דלק מתנה.

אז ככה:

1.בוצע  אבחון דרך מחשב (שלא גילה דבר) 

2.נמצא שאטם מכסה שסתומים  קרוע ומתקיים נזילת שמן -הוחלף 

2.נמצא סימני טיפות באזור משאבת מים - עדיין לא הוחלף . אולי נעשה זאת יחד עם החלפת טיימיניג. למרות שנותר להחלפה 30 אלף (האם כדאי לעשות או לא ?) או שאין קשר.

3.במעקב צריכת דלק  לאחר התיקון. בתקווה לשיפור. 

עריכה אחרונה על ידי GreenblueGreen
פורסם
לפני 21 שעות, GreenblueGreen כתב:

הייתי אצל שי

נתחיל בזה  ששי והצוות שלו  ממש אחלה 

מסבירי פנים לכל שאלה . עונים לעניין ןבמקצועיות . וכמו כן המקום נקי וחדש.

שי גם ציפר אותי בתוסף דלק מתנה.

אז ככה:

1.בוצע  אבחון דרך מחשב (שלא גילה דבר) 

2.נמצא שאטם מכסה שסתומים  קרוע ומתקיים נזילת שמן -הוחלף 

2.נמצא סימני טיפות באזור משאבת מים - עדיין לא הוחלף . אולי נעשה זאת יחד עם החלפת טיימיניג. למרות שנותר להחלפה 30 אלף (האם כדאי לעשות או לא ?) או שאין קשר.

3.במעקב צריכת דלק  לאחר התיקון. בתקווה לשיפור. 

חברים מעדכן

1.צריכת הדלק ירדה מ1:6 ל 1:10 משולב עם מזגן. בשעה טובה  ברוך השם בלה"ע .

2.מישהו יכול להסביר את הקשר בין אטם מכסה שסתומים קרוע ונזילה לבין צריכת דלק גבוהה? 

תודה

• תוכן חדש...