Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת - 160 קילומטר עם מאזדה 6 מודל 2017 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

כן הגיע הזמן של הגולף לעבור טיפול 45 אלף ומשום מה אצל חברת הליסינג זה אומר - רכב חלופי.

בהתחלה הגיעה פורטה עם מסך מולטימדיה שבור ועם מושבים מלאי כתמים - סירבתי לקבל את הרכב ולאחר חצי שעה הגיע הרכב הסופי - מאזדה 6 מודל 2017 מנוע 2.0 רמת גימור לקצ'ורי,כיאה לרכב השכרה/חלופי בן 3 גם לא במצב מושלם אבל כבר סביר.

נסעתי כמה ימים אבל קיבלתי תחושה מסויימת על הרכב כדי לכתוב סקירה קצרה.

אציין שלא נסעתי עם אנשים ברכב או העמסתי מטען ולכן אין לי כ"כ דעה על דברים כמו גדול תא המטען או מרווח המושב האחורי.

הרכב הוא רכב השכרה עם 80+ אלף קילומטר שעברו עליו - בבלאי היה קילופים על ההגה והבקרי שליטה של המערכת מולטימדיה בין המושבים גם התחילו להתקלף, בנוסף היה תחושות נדנוד עדינות בהורדות הילוכים בהאטה - לא יודע אם זה התנהגות של הגיר טבעית או בלאי, אבל בסך הכל ביחס למה שעברה נראה שהזדקנה לא רע.

נוחות ותנוחת נהיגה

המושב של הנהג לדעתי לא מספיק נוח, האמנם הוא לא נורא אבל הוא מפספס את 2 המטרות(הוא לא "תומך" וספורטיבי מצד אחד והוא נוקשה ולא רך מצד שני)לא ישבור לי את הגב אבל לא כיף גדול בנסיעות ארוכות.

המרווח לנהג ולרגליו הוא לא רע בכלל, תנוחת הנהיגה הייתה נורא מוזרה לי - מצד אחד התנוחת נהיגה נמוכה ונותנת את התחושה ה"ספורטיבית" כמו שאני אוהב, אבל מכסה המנוע הישר והגבוהה באופן מוגזם מעלי נתן לי תחושה קצת של בנאדם קטן באוטו גדול(קצת תחושת "לימוזינה" שמדובר גם ככה באוטו גדול שרוצה להרגיש ספורטיבי) שפשוט ממש הרגישה לי מוזר ונורא לא נוח.

הרכב שקט באופן מפתיע(מסנן רעשים מבחוץ ממש טוב, באופן משמעותי גם מהגולף) והמתלים שלו סופגים את רוב פגמי הכביש באופן מרשים(לא יוצא לי לנהוג בהרבה רכבי מנהלים  כדי לדעת אם זה סטנדרט או מעליו - אבל לדוגמא בג'יפונים סטייל האאוטלנדר 2 הנושאים האלה הם הרבה פחות טובים).

באופן כללי נהיגה ברכב גדול שכזה מרגישה לי כבר מצחיקה - המון סרח עודף שאין לי מה לעשות איתו בשילוב העובדה שהמאזדה הזאת היא...היא מרגישה ממש רחבה(ביחס למה שאני רגיל) קצת יותר להסתכל במראות כדי להבין את הגבולות של הרכב , אבל זה עניין של הרגל ועם קצת יותר זמן איתה זה היה עובר לי חלק.

מנוע

המנוע בסך הכל מגיב בסדר ועושה את העבודה בשקט מופתי, המנוע הזה יושב על המאזדה 6 יותר טוב מאשר בCX5 לדוגמא - ביציאה לעקיפות או במאמץ של עליות התיבה מגיבה מהר ומורידה הילוכים - אם כי מלווה את העסק בלא מעט רעש מנוע למרות שבפועל לא מורגש מחסור בכוח(אם כי מרגישים שהיא פחות חזקה מהגולף ויותר כבדה ממנה).

הגיר מעביר הילוכים חלק ומגיב מהר ביחס לכל גיר רובוטי מקביל - יתרון גדול של תיבות פלנטריות בכללי(האין השהייה) - גם לא במצב ספורט הוא לא הרגיש עייף להביא את המנוע לסלד האידיאלי שלו.

אבזור

המאזדה מאובזרת לא רע, מערכת מולטימדיה מקורית עם השליטה המיוחדת של מאזדה(שנוחה מכל מסך מגע שהוא) עם BT, מצלמת רוורס שמחוברת למסך המקורי, שליטה מההגה, בקרת שיוט, מערכת בקרת אקלים מפוצלת עם קירור לאחור, הנעה ללא מפתח.

מה שהיה חסר לי מאוד מאוד ביחס לגולף זה תמיכה באנדרואיד אוטו+בקרת שיוט אדפטיבית, לא האמנתי כמה יהיה לי קשה לחזור ולא להיות עם 2 הפרטי אבזור הללו(בטח שכבר מזמן העפתי את המעמד לטלפון כי עם אנדרואיד אוטו פשוט לא צריך אותו) - עוד דבר קטן שהציק, יש כבר הנעה ללא מפתח אז למה לא לתת גם כניסה ללא מפתח? למה צריך לשלם עוד רמת גימור אם כבר אתם חצי הדרך שמה?.

סיכום

מדובר בסך הכל באחלה רכב, רק שימו לה מושב קצת יותר טוב, אנדרואיד אוטו ואולי טיפה יותר כ"ס מתחת למכסה מנוע ויכולה להיות פה אחלה דיילי למי שמגורים וחניה במטרופולין גדוש הם לא בשגרה שלו - לי עוד קשה להבין למה אנשים יעשו את זה לעצמם ויקנו את כל הגודל הזה, אבל היי - אולי כשיהיה ילדים אצליח להבין.

נ.ב את הנ"ל אני כותב שאני יושב במרפסת/חניון של המשרד ליד הגולף שחזרה עם מצבר מרוקן מהטיפול ומחכה לשירותי דרך =\.

עריכה אחרונה על ידי noknok
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ללא קשר לחוות הדעת על המאזדה, באופן לא מפתיע החוויות עם חברות הליסינג הן אותן חוויות.

לוקחים את הרכב ל'טיפול' ובהרבה מקרים עושים יותר נזק מתועלת, לא אתפלא אם תמצא מצבר לא שלך ברכב והניידת תתקין מצבר חדש.

קרה לי שלקחו חלק מהרכב במוסך וחשבו שנפלו על אחד שלא ישים לב, ובכן הם טעו, כיוון שבכל החזרה של הרכב

מ'טיפול' אני מרים מכסה מנוע כדי לבדוק שיש שמן חדש ושכל הפקקים במקום (כך מצאתי פקק שמן בתא המנוע, טוב שלא עף בדרך)

• תוכן חדש...