Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

כבר הרבה זמן אני מחפש לקנות חיבור סיליקון לצנרת גדישה\פילטר אוויר כמו שבתמונה...

הייתי אצל E&A ואין להם.... למישהו יש הצעות אחרות?

בברכה מושיק גלימידי

reinCOUPLER.jpg

קו---------------------------------------

פורסם

שלום לכולם....

הייתי היום בפיטסטופ ואין להם.

אני אנסה אצל סרדין.... למישהו יש אולי את המייל שלו?

בנוגע להזמין מחול.... בארה"ב הצנור הנ"ל עולה בין 12 ל 15 דולר... משלוח זריז יעלה לי יותר מהמוצר עצמו.

נ.ב.

אני מחפש גם צנור אגזוז שרשורי\שזור כמו שבתמונה (איך קוראים לזה...??)

היתי היום אצל סיילנט אגזוזים בחולון והוא רוצה על כל אחד מחיר הזוי.... 350 שקל... הייתי גם בעוד חנות אגזוזים באיזור בן אביגדור\שונצינו והוא דורש על הצנור 250 ש"ח.... לפי מה שאני מבין המחירים אינם קבועים... מישהו יודע היכן אני אוכל לקנות כזה בזול ?

pic14.jpg

פורסם

מוצרי סיליקון תוכל למצוא בגומי ת"א (אזה"ת חולון)

נראה לי שישתלם לך לעשות רשימה של כל החלקים שאתה צריך לרכב (ושלא תזכר בעוד שבועיים..."היי, אני צריך גם צינור זוית סמקו לטורבו, אה וגם טלטלים מחוזקים..."), ולזמין אותם מחו"ל באופן עצמאי או דרך היבואנים האישיים הגזלנים הידועים בציבור.

פורסם

יש לי רשימה.... זה מה שחסר... אני אשלח את אבא ביום ראשון לגומי ת"א שייבדוק אם יש להם...

בתכלס אני יכול להשתמש בחיבור\צנור סיליקון רגיל, אבל אני מעדיף שיהיה לחיבור את ה LUMP הזה שימנע לי רעידות בצנור וגם יהיה גמיש במקצת .

גם לצנור הגמיש הזה של האגזוז יש תחלופה... אני יכול פשוט להשתמש בצנור רגיל... אבל אני מעדיף להקדים תרופה למכה ולא להסתכן בחנייות ברוורס לייד מדרכה.

פורסם

אל תוותר על הצינור השרשורי.

הבעיה לא נעוצה רק במדרכה.

החלק הגמיש ממוקם באזור פיתול של האגזוז ונועד לספוג חלק שמעביר המנוע אל האגזוז.

במידה והצינור יהיה קשיח תנועת המנוע תפרק לך חיבורים (סעפת/טורבו/אגזוז).

פורסם

אני חושב שקוראים לזה

Flex joint

וזה נועד בישביל שהרעידות מהמנוע והתזוזות שמתרחשות בצנרת לא יגרמו לשבר \ עיקום.

דרך אגב - גם את זה יש אצל סרדין - הוא מייצר אותם בעצמו ..

ובכלל בגלל שאתה בעל רכב הונדה טורבו .. אתה יכול להעזר הרבה בסרדין ... הוא מומחה בזה.

פורסם

את החלק הגמיש לאגזוז ממש, אבל ממש לא בעיה להשיג מפירוק. כל מה שצריך זה לאתר מערכת עם הקוטר המתאים לך, וכל אגזוזן יכול לרתך אותה לתוך המערכת שאתה בונה.

פורסם

תודה אישפוז... זה כניראה מה שאעשה...

בכל זאת... היתי אצל גומי ת"א ואין להם את הצנור גומי\סיליקון הנ"ל....

• תוכן חדש...