Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, Buki כתב:

גם זה השתנה במתיחת פנים של 2006, אחרי מתיחת פנים חוץ מ 2-3 נורות בקרה שנשארו נורות להט, האחרות לד.

ייתכן שאתה צודק. בהודעה הראשונה הסתכלתי בקטלוג של יונדאי 2008 אשר שווקה באירופה או דגם אחר בטעות.

בקישור המצורף ניתן לראות את סוגי המנורות של רכבים אשר נמכרו במזרח התיכון.

https://hyundai.7zap.com/en/mes/getz/kmesptb06/02:1b,04:1,dt:l,year:2008/el/9194011/#94369D

לפני 4 שעות, alonzk12 כתב:

אז אתה אומר צריך לפתוח לראות

לא סומך ב-100 אחוז על המידע באינטרנט לכן הייתי פותח ובודק או פשוט קונה מנורות במוסך הייבואן.

מה הבעיה לגשת למוסך הייבואן לרכוש כמה מנורות לפי מספר הרכב ? אתה מבזבז שעות על שאלות ותשובות במקום לסגור את הפינה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

מק"ט נורה מקורית 1.4 וואט הוא 94369-26030.

כמו שרשמתי אפשר להשתמש בנורה סטמדרטית 1.2 וואט.

יש 5 נורות כאלה לתאורת לוח שעומים שמורכבות בלי קונדום ועוד אחת לתאורת מסך קילומטרז' עם קונדום.

בלוח שעומים יש עוד כ 2-3 נורות זהות עבור חלק מנורות הביקרות.

מה שבקישור של מרק זה עדיין הדגם הישן, עד 2006, למרות שרשום שם שזה 2006 ומעלה.

פורסם
לפני 41 דקות, מרק10 כתב:

ייתכן שאתה צודק. בהודעה הראשונה הסתכלתי בקטלוג של יונדאי 2008 אשר שווקה באירופה או דגם אחר בטעות.

בקישור המצורף ניתן לראות את סוגי המנורות של רכבים אשר נמכרו במזרח התיכון.

https://hyundai.7zap.com/en/mes/getz/kmesptb06/02:1b,04:1,dt:l,year:2008/el/9194011/#94369D

לא סומך ב-100 אחוז על המידע באינטרנט לכן הייתי פותח ובודק או פשוט קונה מנורות במוסך הייבואן.

מה הבעיה לגשת למוסך הייבואן לרכוש כמה מנורות לפי מספר הרכב ? אתה מבזבז שעות על שאלות ותשובות במקום לסגור את הפינה.

לפני 13 דקות, Buki כתב:

מק"ט נורה מקורית 1.4 וואט הוא 94369-26030.

כמו שרשמתי אפשר להשתמש בנורה סטמדרטית 1.2 וואט.

יש 5 נורות כאלה לתאורת לוח שעומים שמורכבות בלי קונדום ועוד אחת לתאורת מסך קילומטרז' עם קונדום.

בלוח שעומים יש עוד כ 2-3 נורות זהות עבור חלק מנורות הביקרות.

מה שבקישור של מרק זה עדיין הדגם הישן, עד 2006, למרות שרשום שם שזה 2006 ומעלה.

מה לגבי הנורות של המצבר ושל החגורה מאיפה אני רוכש

• תוכן חדש...