Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכלתי את הסרט הזה פעמיים עם תושבות לטמבון ובסוף הבנתי שכנראה באמת זאת הסיבה שטמבונים נמכרים כקיט ביחד עם תושבות מתאימות ועזבתי ירוחם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 278
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תשכחו שביפן ההגה ימני עם תקינה יפנית. זה משפיע על סידור הרכיבים בתא המנוע.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא רק בתא המנוע.

אם תסתכל על לגאסי אמריקאי לעומת יפני או ישראלי כל הקונסולה המרכזית כולל ידית הילוכים שונה.

הטמבון האמריקאי שונה, המסגרות של פנסי הdrl שונות, ובטח יש עוד הרבה דברים שלא ברור למה לייצר כמה גרסאות שונות שנראות מאד דומה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם המגש האחורי והקורות a בגלל שהלגאסי בארהב לרוב נמכרת עם מערכת של הרמן או בוז ויש סאב במגש ויש טוויטרים.

התקנים שם שונים, סלון עור יוצר נפוץ שם ובדגמי טורבו וה3.6 או מנוע h6 יש גם זכרונות למושב נהג וכך הלאה.

למראה המרכזית יש שם home link הצמה בלגאסי שלי, קיימת.... וגם מערכת הeyesight שלהם שקיימת איפשהו מ2017.

הוזמן החיישן maf אפרופו, חודש הבא תוזמן מכונת עשן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, lanosforce כתב:

וגם מערכת הeyesight שלהם שקיימת איפשהו מ2017.

בישראל כן מ2017,

ביפן החל מ2008

ארה"ב 2012

עריכה אחרונה על ידי NickName1
דיוק
פורסם
לפני 11 שעות, lanosforce כתב:

עוד משהו שנכנס לעגלת הקניות שלי באמאזון -  ואפרופו - זה דגם עם משאבת אוויר פנימית - לא צריך מדחס חיצוני...

image.thumb.png.446bdcf49c3a5d1b0fa9cd2a01b40aef.png

לא כרגע אבל יוזמן בהמשך - שווה גם לוודא שאין לי בריחת\דליפת וואקום כי התופעות שאני מתמודד איתן כאן קשורות לאוויר יותר ממה שהן קשורות לדלק. 

זה המחיר ללקוחות פריים המחיר לקונים אחרים 78 דולר ועוד משלוח. לא עסקה טובה .

יש את זה - במשלוח חינמי, צריך להספיק :

https://a.co/d/fAuEuyf

image.thumb.png.6add18f00e249bf7b3502e1538c5e706.png

https://www.amazon.com/vdp/0958104835794ed19fe7fd5b20e74edd?product=B0F9KXL65B&ref=cm_sw_cp_r_ib_dt_weRyRtn11gTn5

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 11 שעות, Haim_gds כתב:

ברצינות?

אני חושב שזה מכשיר גדול מדי לשימוש פעם ב

רוב הכלים שקניתי.החזירו השקעה בשימוש הראשון או השני, תמיד אפשר למכור ותמיד אפשר לעשות לילדים קצת עשן ותאורה בחדר 🤪

• רעיון טוב! 1

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב, שכחתי איזה קליבר אתה...

בכל מקרה, אם לכשתסיים ותרצה להשכיר אשמח מאוד. יש לי נורית תקלה דולקת קבוע עקב בעייה(?) במערכת היניקה ובמוסך לא הצליחו למצוא את הגורם לזה...

פורסם
לפני 3 שעות, lanosforce כתב:

כלים שקניתי.החזירו השקעה בשימוש הראשון או השני,

מחזק, גם אצלי, כל כלי נקנה למטרה מסוימת נמצא מאז בשימוש , אמנם ספורדי על פני ציר הזמן, אבל מזמן כיסו את העלות.

אגב מכונת עשן היא ברשימה שלי כבר לאיתור דליפות בצנרת לא רק ברכב. וגם לעשן תחת הצוקל במטבח להבריח חולדות ועכברים שנוטים לחזור מידי שנה. (זה בכל מקרה יהיה זול יותר מפירוק המטבח בחיפוש אחרי אותו חור ממנו הם מגיעות).

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 41 דקות, Haim_gds כתב:

טוב, שכחתי איזה קליבר אתה...

בכל מקרה, אם לכשתסיים ותרצה להשכיר אשמח מאוד. יש לי נורית תקלה דולקת קבוע עקב בעייה(?) במערכת היניקה ובמוסך לא הצליחו למצוא את הגורם לזה...

קודם יגיעו הMAF והמצערת... אני מניח שזה יקח מינימום שבועיים וזה בהנחה שלא יעשו בעיות משלוחה לארץ הקויידעאייש 

אח"כ נגיע למצב שאני בכלל מזמין מכונת עשן ואם תגיע כשתגיע - אתה מוזמן ליצור בפרטי ולעשות בה שימוש ללא עלות - השמן אבל אם לא יהיה לי תצטרך לארגן משהו.  מבחינת מקום אחסון - לא בעיה מבחינת התנאים שלי. 

Pioneer TS-X150

פורסם
בתאריך 7.8.2025 בשעה 10:33, lanosforce כתב:

כי זה מה שקיים ברכב. 

ועוד משהו שנכנס לעגלת הקניות שלי באמאזון -  ואפרופו - זה דגם עם משאבת אוויר פנימית - לא צריך מדחס חיצוני...

לא כרגע אבל יוזמן בהמשך - שווה גם לוודא שאין לי בריחת\דליפת וואקום כי התופעות שאני מתמודד איתן כאן קשורות לאוויר יותר ממה שהן קשורות לדלק. 

(ואני לא פוסל ניקוי מזרקים - משאיר את זה לסוף). 

לדעתי אתה יורה לכיוונים הלא נכונים.

ניקוי מזרקים וחיישן חמצן זה לפני שקונים מכונת עשן לשימוש חד פעמי. זה הבסיס למעין יישור קו והחזרת עטרה ליושנה ואין מה להפסיד בזה אלא רק להרוויח.

בית מצערת - אני מסכים שאם מדובר בתופעה שכיחה לדגם שלך זה עדיין משהו ששווה להמר עליו (שוב, לפני שקונים מכונת עשן לאיתור דליפות).

מזרק משתין, חיישן חמצן עייף - אלו בדיוק הדברים שעלולים לגרום לתופעה שאתה מתאר - למרות שגם בעיות הצתה יכולות לגרום לזה, אבל צריך להכיר את הדגם לעומק ולאורך זמן בשביל להכיר את התופעות הנפוצות שלו.

בנוגע לבדיקה של דליפות עשן - 

הקומבינה הביתית הכי טובה שאני מכיר (לדעתי, ממה שאני יכול לחשוב עליו) זה מכשיר אינהלציה ישן שכבר לא משתמשים בו, וסיגריה. מחברים את הצינור לחץ אויר לסעפת בנקודה שיש בה חיבור לוואקום ובצד השני דואגים לעשן שהמכונה תינוק דרכו (לרוב במכשירי הפרימיטיביים של אינהלציה יש נקודת יניקה עם פילטר קטן לבן - אז שם).

בנוגע לוואקום באופן כללי - אחד העניינים הכי נפוצים בסובארו זה ה PCV VALVE. עולה כמה דולרים ושווה בדיקה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הPCV הוחלף והבעיות האלה היו לפני ואחרי שהוחלף - חשדתי גם בו בזמנו. 

לגבי דלק - אני לא מריח דלק לא שרוף, לא נדלקות נורות שקשורות לדלק לא שרוף (חיישני חמצן שהעליון הוא גם מחלה של המותג - בכל הדגמים וכל הסדרות) 

אז דווקא אני רוצה לא להתחיל משם - אני כן מקשיב, אבל בוחר ללכת מהכוון השני. 

בית מצערת - עושה רושם שהגיע זמנה וחיישן MAF אם כבר נכנסתי לזה - אני מוכן להשקיע את הסכום. 

סיגריות - לא מעשן בפרנציפ - לא מוכן לגעת בסיגריה לשום מטרה או צורך - העלות של מכונת עשן יחסית למה שאני זוכר - משעשעת, נמתין עם זה לפחות לחודש הבא קודם אתן צ'אנס לMAF ומצערת ואז אשקול אם ניקוי מזרקים יבוא לפני עשן כי... הייתי מצפה לנורת תקלה מדליפת וואקום שגורמת לאוויר לא מדוד מאידך אז אולי גם כאן אני הולך לכוון לא נכון. 

התופעות שחזרו על עצמן במהלך השנים - ניקוי מצערת, ניקוי מאפ, ניקוי בהזרקה לסעפת - כנראה שזה מצביע באופן ישיר על זה שיש שם משהו שהוא מעבר לניקיון והייתי צריך ללכת עם התחושת בטן הזו מוקדם יותר - יש לי בתי מצערת בWISH LIST באיביי - כבר בערך שלוש שנים אם לא יותר. 

Pioneer TS-X150

פורסם
בתאריך 7.8.2025 בשעה 10:33, lanosforce כתב:

ואני מתחיל לשאול את עצמי איזה אחד אני אמור להזמין? - זה לא סכומים גדולים במיוחד - כ450 שקלים לחיישן... אבל זה לא סכומים שאני יכול להמר עליהם מאידך

לא מבין את ההתבחבשות. 

האתר הכי טוב לאיתור חלקים (ובטח לרכבים יפנים) הוא partsouq.com, מזינים מספר שלדה ויש לך כל חלק שתרצה כולל מק"ט. 

לבחור את המק"ט העדכני ביותר ותתחדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...