Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לבדוק צמיגים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, איך אפשר לבדוק שהצמיג שברשותי מספיק איכותי בשביל המשך נסיעה? 

לבדוק שנת ייצור אני יודע, אבל הכוונה שלי היא יותר איך לדעת אם הוא כבר נשחק מהכביש או כל דבר אחר שאמור להדליק לי נורת אזהרה שצריך להחליף צמיג? 

פורסם

שני דברים ניתן לראות :
סדקים של יובש ועומק החריצים בסוליה .
בתוך סוליה יש ריבועי סימון שחיקה.
אם הסוליה נשחקת עד למצב שהיא באותו הקו של הריבועים האלה - סימן להחליף צמיג.
אפשר למדוד עומק הסוליה ( מינימום 2 מ"מ ). לפעמים הצמיג ( לרוב קדמי ) נשחק בצורה לא שווה, עד להיעלמות החריצים רק בחלק מהצמיג . במצב הזה, בנוסף להחלפה, כדאי לבצע כיוון פרונט.
אפשר גם לצלם מקרוב ולצרף כאן תמונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

@vladclar בהחלט, מחר אני אעשה בוק קטן ואעלה לכאן, אתייג אותך ברגע שאעלה, תודה!

בכל מקרה, בנתיים כזה בשביל שאעשה סקר שוק למקרה ש... איזו חברת צמיגים איכותית וזולה יש?

אם תצטרך, המידות שאני צריך זה 205X55 עם קוטר 16 וקוד עומס 91V.

פורסם

בקיצור כל היקרים אה?

יש איזה מקום מומלץ להחלפת הצמיג? (שוב, לא יוצא מנקודת הנחה שאני צריך, רק רוצה להכין את עצמי מבעוד מועד). 

זאת אומרת, ברור לי שכל פנצ'רייה תעשה לי את זה, אבל אני אצטרך להזמין מראש וזה המון כאבי ראש וחשבתי אם יש אולי מקום ספציפי שכבר מחזיק ומתקין את אחד החברות הללו

פורסם (נערך)

לכבודך ערכתי חיפוש, ולא תאמין: רביעיית דאנלופ ב 1049 ש"ח בלבד!! באוטודיפו

כמעט כמו מחיר של סינים!

אני במקומך הייתי כנראה לוקח

https://www.autodepot.co.il/8300022.html

החשוב הוא שזה דרגת בלימה A (ולא E כמו הסינים)

עריכה אחרונה על ידי CHACHAM
פורסם

יש להם מבצעים טובים באוטודיפו

אני הייתי ממליץ על מישלן גם לי יש מידה זהה ואני מאוד מרוצה מהמישלן שלי

אם אני לא טועה יש 60 אחוז הנחה על הצמיג השני

משהו כמו 1500 כולל התקנה ואיזון

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם

בבקשה, תרשמו דגמים, לא רק שמות היצרנים.
למשל, את הדנלופ FM800 שמצורף בלינק לא הייתי שם על הרכב שלי.
זה צמיג רועש מאוד.

פותח השרשור , תרשום בבקשה מאיזה איזור אתה, כמה קילומטרים הרכב שלך נוסע בשנה, סוג הרכב ומה התקציב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מישלין פרימסי 4 - בהחלט כן, בתנאי שמוכנים לשלם את המחיר שלו.

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=4833&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=18
זה הצמיג שיש לי עכשיו על הרכב, מבחינתי שווה כל שקל.

אבל מי שמחפש צמיג נורמלי אבל לא יקר, יש את פאלקן ze310, שהוא עדיף על דנלופ FM800

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=6312&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=18

פורסם (נערך)

יש עליו 60 אחוז על צמיג שני 

4 ב1500 כולל התקנה ואיזון לדעתי שווה

https://www.autodepot.co.il/cmigim/cmigim/cmigim/8252942.html

עריכה אחרונה על ידי erezger

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם

ערכתי את ההודעה שלי ( צירפתי לינק ) - אפשר למצוא את אותו מישלין בצמיגיות פרטיות במחיר הזה ( ואפילו קצת יותר זול ) בלי שום "מבצע".
הצמיגיה בראשון לציון היא "צמיגי אור", והמחיר הוא בפועל 330₪ לצמיג.
דבר נוסף - לא כדאי לקנות צמיגים עם קוד עומס יותר גבוה מהנדרש ( בלינק שצירפת הקוד הוא 94 במקום 91 הנדרש לרכב ).
זה פוגע בנוחות.

• מעניין 1

פורסם
לפני 15 דקות, vladclar כתב:

בבקשה, תרשמו דגמים, לא רק שמות היצרנים.
למשל, את הדנלופ FM800 שמצורף בלינק לא הייתי שם על הרכב שלי.
זה צמיג רועש מאוד.

פותח השרשור , תרשום בבקשה מאיזה איזור אתה, כמה קילומטרים הרכב שלך נוסע בשנה, סוג הרכב ומה התקציב.

אני מאיזור הצפון(קריות, גם חיפה אופציה לקנייה).

הרכב עבר כ168 אלף ק"מ, נוסע לא הרבה אבל בקרוב יש נסיעה לאילת(מהצפון עד הדרום, משער לעצמי שאתה מבין את המרחק שהרכב הולך לעבור).

אני עם הונדה סיוויק האצ'בק 2011, תקציב לא גבוה אבל בשביל הבטיחות אני מוכן להשקיע.

• תוכן חדש...