Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבות האלה הן מהעונה האחרונה, כמו כן הכתבה של ריצ'רד המונד על הפגאני זונדה רודסטר, בהתחלה כשהוא מראה את היכטא המטורפת ושואל מה יכול להשתוות אליה..

בכלל אני חושב שלריצ'רד הזה יש את העבודה הכי טובה בעולם, להיות מנחה ליד ג'רמי קלארקסון, זה אפילו יותר טוב מלהיות ג'רמי קלארקסון.. :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא אהבתי יותר את הקטע שבו הגרמניה עשתה לו בי"ס P:

כן.. אבל אין על ג'רמי קלרקסון !

חוץ מזה הגרמניה הייתה על המסלול חצי מהחיים שלה, ג'רמי "התאמן" במשך יום-יומיים.

לזכור כל פניות, מהירות והילוך להמצא בו לפני סוג הפניה, לא כל כך קל.

פורסם

אני לא חושב, הם בפרוש אמרו שהב.מ.ו היא הכי גדולה, מרווחת ומפוארת. אבל במה שהם בחנו אפשר להבין למה היא נופלת מה XJR וה 911.

מהתחלה השוואת היתנהגות בין 911 לסדרה 6 היא לא הוגנת, אומנם שני רכבים מצויינים, אבל אחד הוא רכב ספורט טהור והשני הוא רכב מנהלים גדול עם אופי ספורטיבי. אולי בעצם אתה צודק.. :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
ג'רמי בד"כ לא בפרופורציות שמדובר ברכב בריטי.

זאת הבעיה היחידה של התכנית בעצם.

שימו לב שחצי מהמכוניות שנמצאות ב cool wall בחלק של sub zero הן בריטיות.... קצת מוזר.. וזו רק דוגמא אחת.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

זה היה פרק מדהים.

קלרקסון סתם משוחד.

תנו לו לבחור בין רובר 216 לפורשה 911 והוא יבחר ברובר.

מעפן.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

הכתבות הכי טובים היו על האנזו, האריאל אטום, והאחת עם המירוץ בין הפרארי 612 סקאלייטי למטוס (מאוד מאוד מומלץ.. בטח אפשר להוריד מאימיול רק את הכתבה הזו. זה שווה את זה)..

לזה התכוונתי שאמרתי שעוד לא ראיתם כלום. זה אכן הכתבה הכי טובה. בכלל כל הפרק ההוא טוב, הכל שם מרוצים כאלה.

שימו לב שחצי מהמכוניות שנמצאות ב cool wall בחלק של sub zero הן בריטיות.... קצת מוזר.. וזו רק דוגמא אחת.

וגם לDB9 יש איזור משלה... למרות שזה דיי מובן ללא הקשר לבריטיות :)

גדעון.

!AWDSOME

פורסם
היה פרק ממש יפה של טופ גיר שממש התרגשתי ממנו, אני מדבר ברצינות...

אתה מתרגש מלראות אנגלי ,חנון,מזדקן,שלא מבין כלום במכוניות ויש לו המון כסף אז כל החברים שלו נותנים לו סיבוב על המכוניות שלהם?

הכתבות של FIFTHGEAR הרבה יותר מקצועיות,כתבים יותר טובים ויש את ויקי :inlove:

גם נהגת מרוצים וגם יפה.מה עוד צריך בחיים.

זה אתר המעריצים שלה:

http://www.vb-h.net

פה אפשר להוריד את כל הפרקים החדשים:

http://www.finalgear.com/

ויקי

maserati_trofeo_14_07_04.jpg

אייל

פורסם

לוטוס, אם בפיפת' הם היו משקיעים בתסריט את אותו התקציב שהם משקיעים בעדשות fisheye אז זה היה הרבה יותר נחמד. וחוץ מזה, יש להם מספיק כתבות שהצליחו לגרום לי לתהות למה לכל הרוחות אני בוהה בחרא הזה.

טופגיר לעומת זאת זו תוכנית זורמת, עניינית, בעלת חוש הומור ולא לוקחת את עצמה ברצינות רבה מדי. טופגיר זה יותר מהנה, חד משמעית.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

הכתבות של FIFTHGEAR הרבה יותר מקצועיות,כתבים יותר טובים ויש את ויקי :inlove:

גם נהגת מרוצים וגם יפה.מה עוד צריך בחיים.

זה אתר המעריצים שלה:

http://www.vb-h.net

פה אפשר להוריד את כל הפרקים החדשים:

http://www.finalgear.com/

ויקי

maserati_trofeo_14_07_04.jpg

היא לא יפה. ליהי אלון יפה.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

דבר ראשון לדעתי הילוך חמישי תוכנית הרבה יותר מקצועית ומעניינת.

כאילו אם האנשים בבריטניה רוצים לקנות מכונית אני מציע להם להקשיב לטיף (שאגב הוא הנהג שאני הכי מעריך) והחברים שלו מאשר לג'רמי שהורס כל מכונית בשביל פאנץ'.

וויקי :oops: ויקי מדהימה :inlove:

• תוכן חדש...