Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המבחן שעשו לשלישייה: קאררה ,xkr, ובמוו 645

המבחן נעשה על החולות בים!!!!,וואו!! איזה דריפטים איזה יופי

ממש נמרח לי חיוך רחב על הפנים :-)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי את זה, אבל לא היום אני חושב לפני שלושה ימים.

מה שהדהים אותי זה שהיו להם המון היגוי יתר והם עדיין לא הגיעו לים, ושהם עשו את המירוץ דראג הייתי בטוח שבאיזשהו שלב הם כבר יתנגשו.

לפי דעתי זה אחד הכתבות הכי מדהימות שהיו להם, אני הייתי לוקח את הפורשה. למה? כי זאת פורשה.

פורסם

עזוב פורשה הבסיס גלגלים שלהם קצרצר,היגואר נראית אלגנטית מסוגננת ומאוד מרשימה עדיין אחרי כל כך הרבה שנות ייצור,זה אוטו בקלאססס!!!

אני זוכר בטירונות כשהייתי עולה על קו 605 מהתחנה המרכזית בת"א ,תמיד האוטובוס היה עובר מול הסוכנות של יגואר והייתי פשוט בוהה ב-xkr במשך הזמן שהאוטובוס חלף ע"י הסוכנות

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

בסיס גלגלים נראה לך איכפת לי? מה זה מכונית משפחתית? אפרופו מרחב, היגואר היא הצפופה בחבורה.

חוץ מזה שאין ספק שהפורשה היא הספורטיבית מביניהם!

פורסם
עזוב פורשה הבסיס גלגלים שלהם קצרצר,היגואר נראית אלגנטית מסוגננת ומאוד מרשימה עדיין אחרי כל כך הרבה שנות ייצור,זה אוטו בקלאססס!!!

עזוב יגואר הבסיס גלגלים שלהם ארוך, הפורשה נראית ספורטיבית עוצמתית ומאוד מרשימה עדיין אחרי כל כך הרבה שנות ייצור, זה אוטו בדג מלוחחחח!!!

:-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אתם חושבים שזה היה פרק יפה, עוד לא ראיתם כלום. :wink:

ועכשיו משודרת העונה הרביעית.

השישית, למי שלא יודע, מתחילה ב 22 במאי ב BBC. היא בטח תגיע לאגו עוד שנתיים בערך :)

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

הכי טוב להוריד פרקים אחים שלי ***ומכיוון שאתם אחים ואחד מכם כבר הוריד תוכלו לראות את הפרקים בבית***....ככה אתם 20 פרקים לפניהם כל הזמן ....

וכן הדריפטים היו בני ***מוכרות מזון*** ....

תאמת ***את האמת*** הפרק הכי יפה הוא זה עם כל הפרארי והאקס גיי 220 ובמיולד האנזו המדהימה !!!

פורסם

היה פרק ממש יפה של טופ גיר שממש התרגשתי ממנו, אני מדבר ברצינות,

אני מדבר על הקטע שקלרקסון היה צריך לבצע את המסלול בפחות מ 10 דקות ועבר את הגשר בדיוק בדקה ה 9:59, ביגואר S טייפ דיזל, וכולם אמרו לו שלא יצליח, הוא צעק והתרגש, היה יפה !

היה בפרק החמישי של העונה חמישית.

מי שרוצה להוריד זה השם:

Top_Gear_-_5x05_-_21-11-04_-_Morgan_GTN,_300SL,_S-Type_On_Ring

באתר הזה אפשר להוריד הרבה סדרות, תוכניות:

http://www.the-realworld.de (באנגלית, למרות הסיומת)

קישור לפרק 5x05:

http://www.the-realworld.de/modules.php?name=ed2k&op=detail&lid=45182

פורסם
היה פרק ממש יפה של טופ גיר שממש התרגשתי ממנו, אני מדבר ברצינות,

אני מדבר על הקטע שקלרקסון היה צריך לבצע את המסלול בפחות מ 10 דקות ועבר את הגשר בדיוק בדקה ה 9:59, ביגואר S טייפ דיזל, וכולם אמרו לו שלא יצליח, הוא צעק והתרגש, היה יפה !

אני דווקא אהבתי יותר את הקטע שבו הגרמניה עשתה לו בי"ס P:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

בהחלט אחת הכתבות היותר מדהימות של טופ גיר, ובכלל של סידרה כלשהיא.

הצילומים המדהימים מהאוויר מהיבשה וקצת מהים (בכל זאת זה על החוף :smile: ), מוזיקת הרקע המתאימה, ההשקעה האדירה וכמובן השילוב המעניין בין שלושת המכוניות המדהימות האלה, פשוט הדובדבן והקצפת של כל תוכניות הטלוויזיה.

זה, והדוגמניות :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מסכים עם זה שמדובר באחת הכתבות היפות ביותר... בטלוויזיה בכלל..

הכתבות הכי טובים היו על האנזו, האריאל אטום, והאחת עם המירוץ בין הפרארי 612 סקאלייטי למטוס (מאוד מאוד מומלץ.. בטח אפשר להוריד מאימיול רק את הכתבה הזו. זה שווה את זה)..

אני הייתי לוקח את הפורשה (בגלל בסיס הגלגלים הקצרצר... לא רק בגלל זה אבל גם בגלל זה :roll:).

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...