Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מתעניינים בשכונה, זאת שכונה די קטנה, אז לא מצאו הרבה ביקורות ברשת.

בגדול השאלה היא איך השכונה? איך השכנים?

מדובר באיזור עם צביון דתי או חילוני? 

איך החינוך?

איזור שקט או קריוקי כל לילה?

כל מידע יתקבל בברכה.

פורסם

יש מלא קבוצות ״חדרה״ בפייסבוק שם ייתנו לך מידע נוסף אם לא יספק אותך פה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לפני 34 דקות, maxcher כתב:

ש מלא קבוצות ״חדרה״ בפייסבוק

לא בטוח שהקבוצות פייסבוק של חדרה יוכלו לסייע לו. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הוא מחפש את גדרה.

קבוצות פייסבוק של תושבי חדרה פחות רלוונטיות...😉

• מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ביררתי אצל אנשים שגרים שם. להלן התשובה המצונזרת מעט:

"שכונה חדשה יחסית שהיא מובלעת בתוך הצפון הותיק [...] של גדרה. סדר גודל של 80-100 קוטג'ים בשטח 160 מ"ר עד מגרשים זהים של 250 מ"ר. האוכלוסיה במיני-שכונה הזו היא בד"כ צעירה יחסית וברמה גבוהה יותר מזו המקיפה אותה [...]. גישה טובה יחסית ליציאה מהעיר כי היא על רחוב ויצמן וקרובה יחסית ליציאה לעומת גדרה החדשה. לא יודע לומר יותר מידי על השכונה והשכנים [...]. אני חושב שהחתך הוא חילוני + מסורתי. החינוך הוא תלוי בית ספר. נראה לי שמופנים לבי"ס הבילויים או לזה הצמוד לו (בי"ס רעות). לגבי קריוקי - כל האזור הצפוני סובל מקריוקי [...]. הכל, בסופו של דבר, שאלה של אלטרנטיבות. מה החלופות האחרות שלו?"

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם

תודה רבה.

יש שכונות שם שהן טובות יותר?

הוא מחפש בית פרטי באיזור ה-2.5 מיליון גג. אבל משהו סביר, לא בית הרוס של 3 חדרים אלא משהו שאפשר פחות או יותר להכנס ולגור.

יש גם אופציות בצעירה, אבל זה בתים טוריים.

זה איזור יותר מוצלח משמעותית?

פורסם (נערך)

מפי הסוס (דרך הוואצאפ):

"אז התשובה היא כן, יש שכונות טובות יותר. השאלה היא מה נכנס בתקציב שלו. שידבר עם מתווך/ת. ממליץ על רונית רובין. אם לא גבעת אביב, האפשרויות שלו הן בעיקר בצעירה. יש שם גם לא טוריים אלא דו-משפחתיים והצעירה נחשב אזור עדיף אם כי יקר יותר. גם שם יש אזורים טובים יותר ופחות. באזור הותיק כמעט אין קוטג'ים של קבלן (הכוונה פרוייקט של כמה עשרות קוטג'ים שנבנו כולם ע"י יזם), הרוב בניה עצמית. המקום היחיד בותיקה שיש בו לדעתי קבוצת קוטג'ים כמו גבעת אביב היא ליד בי"ס פינס, צמוד לשכונה הגרמנית, בין רחוב פוקס לרחוב בן גפן ורחובות יהודה הגדרתי מצפון ויעקב מאיר הכהן קפלן מדרום. יש שם מקבץ של קוטג'ים אבל המחיר יהיה מעל לרף של 2.5מ'". "הכוונה שהצעירה עדיף על גבעת אביב. האזורים הטובים של הוותיקה עדיפים על הצעירה למעט חריגים."

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם

בגדרה יש במרחקים קצרים פערים גדולים. 

כדאי מאוד להתייעץ עם מתווך אמין (יש כזה דבר?) או עם חבר שגר. 

הצפון הוותיק למשל נשמע כמו מליון דולר, וזה רחוק מזה.

אני מתרשם שהגדרה הצעירה תסבול בקרוב מקשיים תחבורתיים משמעותיים, כי בונים שם לא מעט רבי קומות ואני לא מכיר פתרון תחבורתי שיקל על המצב.

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...