Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניה audi A4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב :)

אבא שלי חושב לקנות רכב והוא מצא לו אוודי A4 גיר רגיל שנת 1995 שמורה מאוד

השאלה אם זה כדאי לקניה והאם הק"מ שלה גבוה 190.000 אלף ק"מ

תודה לעונים שי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לא ניתן לענות על שאלה כזו עם כמות המידע שסיפקת.

אני אישית הייתי מאוד שמח לאאודי A4 ידנית עם מנוע נורמלי (2000 סמ"ק ומעלה אם יש) , בפרט שהיא בטח נסחרת במחיר עלוב (ידנית...).

190,000 ק"מ עם היסטוריית טיפולים מלאה זה לא הרבה מאוד לשנת 1995. תביאו בחשבון שמאוד קשה למכור הלאה רכב כזה בגיר ידני.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רוב הA4 הם 1.8 או 1.6,לא כל כך נדיר למצוא אותן בגיר רגיל,מהסיבה שהרכב איננו יפני(וטוב שכך).

המחיר שלהם דווקא לא כל כך עלוב לשנת 95 אבל לפי דעתי הוא בגדר הסביר+, במיוחד כשמאזדה לאנטיס מאותו שנתון עולה פחות או יותר אותו הדבר.

פורסם

כאחד שאבא שלו מחזיק אודי a4 ידנית שנת 96 אני יכול לתרום לך קצת מידע

יתרונות: מנוע חזק, איבזור די גבוה אפילו לשנים האלו, מהנה לנהיגה, אמין, נוח, ויפה בנוסף הרכב משדר איכות בכל החלקים שלו, אצלנו הרכב בן שמונה וכל חלקי הפנים שלמים ולא משמיעים ציוץ , ולבסוף דיי חסכוני בדלק (אחד ל 7/8 בנהיגה מאומצת)

חסרונות: יקר יקר יקר הביטוח יקר (בסביבות 5000 ש"ח) חלקים יקרים, טיפולים יקרים, לא כולם יודעים לטפל בו (כן גם מוסך מרכזי אפילו שאתה משלם הרבה) וזה עניין מאוד חשוב כי לפעמים אתה נתקע אם איזו תקלה מעצבנת שמשום מה המוסך לא יודע לפתור אבל לא יהסס לקרוע לך את הכיס עד שהוא ימצא את התקלה

לסיכום: רכב סבבה אם יש לך כסך

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
כאחד שאבא שלו מחזיק אודי a4 ידנית שנת 96 אני יכול לתרום לך קצת מידע

יתרונות: מנוע חזק, איבזור די גבוה אפילו לשנים האלו, מהנה לנהיגה, אמין, נוח, ויפה בנוסף הרכב משדר איכות בכל החלקים שלו, אצלנו הרכב בן שמונה וכל חלקי הפנים שלמים ולא משמיעים ציוץ , ולבסוף דיי חסכוני בדלק (אחד ל 7/8 בנהיגה מאומצת)

חסרונות: יקר יקר יקר הביטוח יקר (בסביבות 5000 ש"ח) חלקים יקרים, טיפולים יקרים, לא כולם יודעים לטפל בו (כן גם מוסך מרכזי אפילו שאתה משלם הרבה) וזה עניין מאוד חשוב כי לפעמים אתה נתקע אם איזו תקלה מעצבנת שמשום מה המוסך לא יודע לפתור אבל לא יהסס לקרוע לך את הכיס עד שהוא ימצא את התקלה

לסיכום: רכב סבבה אם יש לך כסך

תודה על המידע :) תיקונים זה לא בעיה כי חבר של אבא שלי בעל מוסך של פולקסוגן אז שזו תיהיה הבעיה שלו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...