Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצרני שמן מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדרוג חברות השמן .  

קסטרול 

וולולין 

מטול 

מוביל  1

אציפ 

אחר 

מהם ה 5 המובילות  להחלפת שמן . רוצה להחליף לחברה טובה .

פורסם

הוא התכוון לא לזה שהשמן עצמו מעלה את ההספק, אלא לזה שהשמן עובד טוב במנועים משופרים. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 שעות, tribel כתב:

מעלים את ההספק ב 0.0004 כ"ס.

אפשר להתחכם עד מחרתיים אבל אם מדברים עם רוב הסדנאות שיפורים והקבוצות של הרכבי מירוץ באיזור שלי - כ ו ל ם משתמשים במוטול (או x8100 לרכבים יומיומיים או 300 בשביל רכבי מירוץ).

וזה מגובה בבדיקות שמן לפני כל החלפה ברכבים שעובדים קשה (בדיקות מעבדה כן? כמו בלקסטון - לא ב״הרכב מרגיש לי יותר בריא״)

לא פחות חשוב מזה זו הנקודה של מרווחי הטיפולים - ברכבים ש״עובדים קשה״ מקובל לחליף שמן כל חצי שנה (בכלליות זה מרווח הטיפולים המקובל בארה״ב אגב , ו7500 מייל - הראשון מביניהם - כולל לכל הרכבים גם הכי חדשים) או כל 2-3 ימי מסלול.

כשמחליפים בתדירות כזו גבוהה - זה פחות משנה אגב (שוב - מגובה בבדיקות מעבדה - ולא ניחוש של ״הרכב מרגיש לי...״)

כשאני כותב רכבי מירוץ וסדנאות אגב - אני מדבר בעיקר על רכבי מסלול שמבלים 2-3 שעות בסל״ד גבוהה ביום מסלול , לא רק על דראג.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כפי שנרשם לא משווים בין מותגים אלא בין מוצרים תפוחים לתפוחים. ולרכב רגיל בימוש סטנדרטי ובהתחשב שמקפידים לטפל כמו שעון - ההבדל הוא לא מהותי.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...