Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקספלורר או q7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בכלל לא שייך למיעוט או ריבוי היחידות Q7 חדש עלה (ועולה גם היום) כפול ויותר מפורד Explorer.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 2 שעות, zvit כתב:

זה בכלל לא שייך למיעוט או ריבוי היחידות Q7 חדש עלה (ועולה גם היום) כפול ויותר מפורד Explorer.

והיום לאחר 7 שנים כמה ההפרש במחיר שבו הם נסחרות?
לדעתי מחיר הקניה הגבוה של הQ7 נשחק כמעט לגמרי.

פורסם

המחיר כמשומש די דומה, אבל האקספלורר (כנראה) סובל מעודף היצע, ולכן בפועל נסחר במחיר נמוך יותר. 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי הולך על אאודי בלי לחשוב פעמיים. הרבה יותר ערך לכסף - האקספלורר מגיעה 2x4 בגרסת הבסיס כאשר אאודי מגיעה 4x4 - לא ששני הרכבים מתאימים לשטח אבל עדיין אאודי הרבה יותר יציבה. הייתי ממליץ על מנוע דיזל טורבו - יחסוך לך הרבה כסף אל מול הפורד ששותה בכמויות. לגבי מקום - הפורד מנצח טיפה, אבל באמת לא מורגש. לגבי נהיגה - אין מה להשוות, אאודי לוקח בענק… היה ברשותי אקספלורר 2017 ועכשיו יש אאודי 2012… מרגיש לי באאודי הרבה יותר חדשני.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• תוכן חדש...