Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את יכולה לנסות לצייר על התמונה איפה בערך היה מה שהראו לך?

https://sco.wikipedia.org/wiki/Daihatsu_Sirion#/media/File:Daihatsu_Sirion_1.0_SE_-_Flickr_-_mick_-_Lumix.jpg

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מציע לך לפתוח פוסט חדש בתת הפורום הטכני שם תקבלי תשובות טובות יותר

חטפת מכה מקדימה לפי הפגיעה במזגן וחלקיו משולש ועוד ולכן בסבירות גבוהה מדובר אכן בקורה הקדמית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

את יכולה לנסות לצייר על התמונה איפה בערך היה מה שהראו לך?

https://sco.wikipedia.org/wiki/Daihatsu_Sirion#/media/File:Daihatsu_Sirion_1.0_SE_-_Flickr_-_mick_-_Lumix.jpg

לא ראיתי בכלל את מה שהם הראו לי אז לא כ"כ, התמונה של הנזק החיצוני עוזרת להבין? 

בוודאות מדובר על קורה מקדימה ולא במקום אחר ברכב, ושני מוסכים שונים השתמשו במונח קורה. 

IMG_20200608_095132.jpg

לפני כשעה, ישה כתב:

מציע לך לפתוח פוסט חדש בתת הפורום הטכני שם תקבלי תשובות טובות יותר

חטפת מכה מקדימה לפי הפגיעה במזגן וחלקיו משולש ועוד ולכן בסבירות גבוהה מדובר אכן בקורה הקדמית

אנסה, תודה 

פורסם

עכשיו אני פחות מודאג, זה לא קורה A או קורת גג וכאלה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

עכשיו אני פחות מודאג, זה לא קורה A או קורת גג וכאלה

טוב לשמוע.

בעל המוסך ממש הבהיל אותי בשיחה האחרונה בטענה שהאוטו לא בטיחותי, הוא לא מוכן לקחת אחריות ולהעלות אותי לכביש ובגישת "לא הייתי נותן לבת שלי לנהוג ברכב כזה". 

הבעיה היא שהמוסך הזה, שהביטוח הפנה אותי אליו, מתמחה בכלל בפחחות ואת כל התיקון הוא בכלל לא עושה אצלו אלא עם מוסכים שעובדים איתו, הרכב נלקח משם למקום אחר בנוכחותי. אני לא יודעת אם הוא ראה את מה שהוא מדבר עליו בעצמו.. 

אני לא רוצה לכתוב את שם המוסך כי התרשמתי שהם אנשים טובים בלי כוונת זדון וניסו מאוד לבוא לקראתי, אבל מתחילה לחשוב שאולי זה לא התחום שלו.

אחרי דין ודברים מול הביטוח והפעלת קשרים הם קיבלו הסבר על הנזק, לא מבינים למה הסוכנות שלחה אותי למוסך פחחות ועכשיו שולחים לי את הרכב לתיקון במוסך אחר. 

ברור לי שאף אחד מייעוץ מרחוק יכול להבטיח לי שום דבר, אבל מה אני צריכה לשאול ולברר עם המוסך כדי להיות שקטה שאחרי התיקון הרכב בטוח לנסיעה? 

פורסם

ללכת למוסך שאת סומכת עליו ולא למוסכים שהביטוח שולח אותך אליהם

הם מחוייבים לביטוח ולא לך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תביני רגע מה האינטרס של הביטוח שלך - להשבית את הרכב, הוא ישן, הוא זול (ברמה שהרבה לא מבטחים רכב ששוויו 10 אלף בביטוח מקיף), והתעסקות איתו זה מיותר להם, הם מעדיפים לתת לך 10 אלף, את תפסידי את המשך התקופה של הביטוח.

לא צריך לחפש חלקים, לא צריך מגרשי חלפים, לא תיקונים, רק שמאי, דו"ח שמאות וזהו.

מכאן זה אומר שמוסך שבוחר הביטוח שלך, האינטרס שלו לרצות את הביטוח, ולכן האינטרס שלו זה האינטרס של הביטוח.

אם האינטרס שלך אחר וזה מתאפשר עם מצב הרכב - עדיף לך שמאי מטעמך ומוסך מטעמך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה רבה לכולם על העצות. 

בצער רב אני נאלצת לוותר על הסיריון הקשישה והאהובה. 

גם מוסך נוסף טוען שהיא טוטאלוס, אומר שיש נזק בגחון (אין לי מושג מה זה אומר). 

אני יוצאת מכל הסיפור בתחושה מאוד לא נעימה שמצד אחד אני מרגישה שמורחים אותי מכל הכיוונים כי אני לא מבינה, ומצד שני יותר מדי אנשי מקצוע אמרו לא לתקן את הרכב ואני נלחמת בתחנות רוח. 

תודה שעזרתם לי להבין קצת יותר עם מה אני מתמודדת. 

פורסם

לא נעים. אבל כיון שאת צריכה למחוק מהגדרת הרכב את המילים "מצב מצויין" כנראה מוטב שכך.

תתחדשי!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...