Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי פולו 16V והיה לי נזילת מים שכל יומיים ההיתי מחליף מים המוסכניק שלי אמר לי שזה מאיזה חלק סדוק והראה לי גם את הנזילה הבעיה שפתאום עבר כבר חודש ולא חסר מים ולא חסר כלום איך זה ייתכן?

 

ועכשיו השאלה השניה שלי יש במנוע מי עדן שמילאתי כי אמרתי חבל לקנות מים ירווקים וכל שניה למלאות עוד בתקופה שכל יום וחצי ההיתי ממלא ועכשיו שמשום מה אין נזילה אני רוצה להחזיר למים ירוקים איך אני מרוקן את המנוע מהמין הרגילים שיש שם?

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

גש למוסך ובקש שישימו לך נוזל קירור G12 פלוס.

(צבע ורוד או אדום)

 

מים ירוקים לא מיועדים לרכב שלך.

 

ולפי התיאור שתיארת את הבעיה, עדיף שלא תעשה את זה לבד כי אין לך הבנה בסיסית.

גם אם היתה, זה ממש בלאגן לרוקן מים.הגישה מלמטה לא נוחה וצריך ליפט כמו שצריך, אחרת זה יקח שעות.

 

 

בקשר לנזילה. קצת חשוד מה שאתה אומר, תמשיך לעקוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הנזילה לא תקנה את עצמה, מנוע זה לא גוף שיכול להתרפא בעצמו. למה לא תקנת את הנזילה במוסך?

יכול להיות שברגע שתחליף מים הנזילה תחזור כי אולי האבנית חסמה אותה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

×
×
  • תוכן חדש...