Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת סוללה בשעון Tissot

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי שעון Tissot שנגמרה לו הסוללה.

מבירור שעשיתי רוצים ממני בין 150-180 שקלים להחלפת סוללה + איטום.
האם זה מחיר סביר?

פורסם

זה פחות או יותר טווח המחירים.

יש לי שעון של TISSOT בן כ-10 שנים שעלה 1800 ש"ח, לאחר כ3 החלפות כאלו שביצעתי ברשת החנויות "זמן" החלטתי לעשות את ההחלפה בעצמי ולחסוך מאות ש"ח.

רכשתי ב-EBAY מס' סוללות מתאימות של חברה טובה בחצי גרוש ואת הכלי שפותח את המכסה האחורי והחלפתי בעצמי (כ-10 דק עבודה).

קישור לדוגמא של הכלי להסרת המכסה האחורי: 

https://www.ebay.com/itm/Repair-Kit-Battery-Change-Tool-Watch-Remover-Wrench-Cover-Opener-Back-Case-New/293125779478

החיסרון החיד שאין איטום נגד מים, אבל אני בכל מקרה לא נכנס איתו לבריכה / ים וכו'.

פורסם

אפשר למצוא גם ב-100 אצל שענים פרטיים (לא רשתות).

אני החלפתי בשעון של לונג'ין בעלות הזו.

מאיפה אתה?

פורסם

ההיתי בחנות בתל אביב והוא הציע לי להחליף ב40 שקלים אבל בלי אחריות על האטימה.
לא נראה לי הגיוני ולסכן שעון של 2400 שקל בשביל במצב שבו אשטוף ידיים ותיכנס אליו לחות והוא יתקלקל, מה דעתכם?

פורסם
לפני 11 דקות, TheDeamon כתב:

לא נראה לי הגיוני ולסכן שעון של 2400 שקל בשביל במצב שבו אשטוף ידיים ותיכנס אליו לחות והוא יתקלקל, מה דעתכם?

הייתי משלם עוד 100 200 שקל בשביל אטימה

מצד שני מדובר בשעון של 2400 שח ואם אתה מוכן לקחת את הסיכון זה לא חיים ומוות.

לפעמים כדי לשמור על שעון צריך פרוצידורת תיקון מסודרת, למרות שבשעונים של 2400 שח לא נשמע לי שמדובר בפרוצידורה בעייתית כל כך.

לפני כמה שנים נסדקה לי הזכוכית בשעון של מותג קצת יותר יקר שהיה לי. כדי לתקן אותו הייתי צריך לתת אותו ליבואן שישלח ליצרן בחו"ל שישים זכוכית חדשה

פשוט מכרתי אותו במחיר יותר זול ממחיר שוק וקניתי חדש שיותר רציתי

פורסם
לפני 24 דקות, TheDeamon כתב:

יש הבדל בין ללא אחריות לבין לא לעשות שום דבר כדי שתהיה אטימה (שזה כנראה המקרה תמורת 40 ש"ח).

אחריות אמיתית תקבל (אולי) רק ממעבדה מורשית של היבואן. השען(ית) שלי עשתה מה שנדרש כדי שתהיה אטימה, אבל אין אחריות. הבונוס שהכל מבוצע במקום מול העיניים שלי ולא צריך להפקיד את השעון ולהגיע שוב כדי לאסוף אותו.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...