Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני לא אפרט אבל היה לי קילופים רציניים מתחת הסמל של הtsi,אני לא רוצה להחזיר את הסימו אלה רוצה שיהיה שם חלק,אז הזמנתי צבע בקוד צבע של הרכב והתחלתי לעבוד כמו בהוראות.

היה הרבה דבק יבש תקוע אז הורדתי וקילפתי אותו ולאחר מכאן צבעתי,ובסוף הכל עברתי עם אולטמייט קומפנד של מיוגר

הוספתי תמונות של לפני ואחרי

התוצאה לא יצאה כמו שציפיתי,רציתי לשאול מה אפשר לעשות כדי לשפר אותה?האם זה צריך להראות ככה?

תודה רבה מראש

20200428_192008.jpg

20200428_140946.jpg

פורסם (נערך)

לפני 3 שעות, Maor Sibony כתב:

הורדתי את השאריות של הדבק

לפני 3 שעות, 98civic כתב:

לא ברור. צבעת עם הצבע על שאריות של דבק?

עריכה אחרונה על ידי Maor Sibony
פורסם

ניסתי לחמם ולהוריד עם מים רותחים,ניסתי עם wd40 לא הכי עבד אז הורדתי כרגע עם מסיר דבק והתחלתי מחדש אני מצרף תמונה של ההתקדמות

20200429_165956.jpg

פורסם

זה לא עובד ככה.

אתה רוצה תוצאה טובה? המשטח קודם כל צריך להיות חלק. למלא וללטש.

אחרי זה אתה לא יוכל לצבוע עם מברשת ולצפות שהגימור יהיה סביר.

פורסם (נערך)

תיקון מקומי עם מכחול על שטח כזה גדול יהיה קשה לעשות ללא ניסיון והכנת השטח עד לתוצאה איכותית.

המדבקה התקלפה ביחד עם הצבע וצבע הבסיס והגעת לפח, צריך להכין את השטח לצביעה כי נוצרו הפרשי גובה בין הפח לצבע, בגלל זה המצב נראה כמו שהוא נראה עכשיו וקשה לעבוד עם מכחול על שטח גדול.

הצבע לא יחזיק מעמד ככה בלי בסיס והכנה.

לדעתי צריך פה מילוי עם חומר, צבע בסיס ואז צבע סופי.

את זה תצטרך לעשות אצל בעל מקצוע שייצבע רק את החלק הפגוע.

אגב, אני לא מבין איך ראית קילופים מתחת לסמל אם הוא מודבק, הקילופים הופיעו כתוצאה מהסרת הכיתוב.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

הורדת את הסמל ביחד עם הצבע, בעתיד אם תרצה לעשות משהו דומה התהליך פשוט ולא יהרוס לך את הרכב, חבל שלא שאלת לפני.

מחממים את הסמל (עדיף אחד אחד) עם פן לשיער למשך זמן עד שהוא נהיה ממש חם, לאחר מכן לוקחים חוט דייג ומכניסים מאחורי הסמל ואז בתנועת "ניסור" חותכים את הסמל החוצה. אחרי שהוא ירד כמו שצריך אפשר להתחיל להוריד את שאריות הדבק.

זה נראה שפשוט משכת את הסמל כמו שעושה מי שגונב סמל מרכב ולא אכפת לו מה תהיה התוצאה. 

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
לפני 21 שעות, 98civic כתב:

אבל למה נשארו לך חורים? אם מה הורדת שאריות דבק?

זה לא ברור?

ניסה להוריד את האותיות, גילה שנשאר דבק. ניסה לגרד את הדבק בכח באמצעות חפץ מתכתי, במקום לחמם\להמיס באמצעות חומר כלשהו וגירד את הצבע. אם בהתחלה עוד רואים מעט קילופי צבע, אז אחרי הצביעה רואים שהכל גורד בכח. 

פות"ש - חבל שזו התוצאה שהגעת אליה כשבסך הכל היה צריך להוריד 3 אותיות קטנות ולהסיר בעדינות שאריות דבק.

פורסם

אני רואה אבל בחיי לא רוצה להאמין שזו האמת. כל הסמלים שהורדתי עד היום עשיתי עם חוט דנטלי ללא שום חימום לפני. והכל יצא נהדר .

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...